29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Yeni Gelin 41.bölümde damga vurdu

Şirin, Baran’a “evet” demiştir fakat bahtsız aşıklar yine evlenememiştir. Şirin, artık kesin kararlıdır. Babasının rızası olmadan ve Baran kendini aklamadan asla evlenmeyecektir.

19 Mart 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Yeni Gelin 41.bölümde damga vurdu

YENİ GELİN 41.BÖLÜM ÖZETİ

Şirin, Baran’a “evet” demiştir fakat bahtsız aşıklar yine evlenememiştir. Şirin, artık kesin kararlıdır. Babasının rızası olmadan ve Baran kendini aklamadan asla evlenmeyecektir. Tüm engelleri, sadece aşkıyla aşabileceğine inanmaktadır. Fakat şimdilik bu, imkansız görünmektedir. Çünkü ne Kalender evliliklerine rıza gösterir, ne de Baran teslim olmaya razı olur.Şirin, Baran’a “evet” demiştir fakat bahtsız aşıklar yine evlenememiştir. Şirin, artık kesin kararlıdır. Babasının rızası olmadan ve Baran kendini aklamadan asla evlenmeyecektir. Tüm engelleri, sadece aşkıyla aşabileceğine inanmaktadır. Fakat şimdilik bu, imkansız görünmektedir. Çünkü ne Kalender evliliklerine rıza gösterir, ne de Baran teslim olmaya razı olur. Şirin’in eve dönüşüyle Bella’nın çevirdiği oyunlar da ortaya çıkmıştır. Kalender, Bella’ya ödül niteliğindeki cezayı keser.

Bella, yeniden Bozok’ların yeni gelini olmuştur. Fakat konakta adeta devrim niteliğinde bir değişim olmuştur. Kamilla, başladığı psikolojik tedaviyle adeta kanatsız bir meleğe dönüşmüştür. Tüm konak halkını yemeğe götürür. Onlar yemekteyken Bella, kimsenin tahmin bile edemeyeceği bir manzarayla tesadüfen karşılaşır. Bir çadırkent dolusu, Kalender Bozokzedeyle karşı karşıyadır.