29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Parasını çaldırmaktan korkan Çinli kadın X-ray cihazının içine girdi

Ay Yeni Yılı' olarak anılan 'Bahar Bayramı' nedeniyle yüz milyonlarca kişinin bayramı uzaktaki aileleriyle geçirmek için yollara düştüğü Çin'deki bir tren istasyonunda tuhaf bir olay yaşandı. Parasının çalınmasından endişe eden bir kadın çantasıyla birlikte X-ray cihazının içine girdi.

AFP14 Şubat 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Parasını çaldırmaktan korkan Çinli kadın X-ray cihazının içine girdi

Çin'in güneyindeki Dongguan kentinde bulunan bir tren istasyonunda ilginç bir olay yaşandı. Yangcheng Evening News adlı dijital haber platformunun yayımladığı, sosyal medyada oldukça ilgi çeken ve şimdiye dek 3 milyondan fazla izlenen görüntüde, "parasnın çalınmasından korkan bir kadının X-ray cihazının içine girdiği görülüyor.

X-ray cihazının başındaki görevli, kadına, önce küçük çantaların da bavullarla birlikte X-ray cihazının içinden geçmesi gerektiğini söylüyor.

Ardından güvenlik kamerası görüntülerinden bir anda kaybolan kadının cihazın içine girdiği anlaşılıyor. Kadının X-ray cihazının içinde eğilmiş haldeki fotoğrafları da görüntülerde yer alıyor.

1 milyar 430 milyonluk nüfusuyla dünyanın en kalabalık ülkesi olan Çin'de Bahar Bayramı nedeniyle büyük telaş yaşanıyor.

Köy ve kasabalardan şehir merkezlerine çalışmaya gelen yüz milyonlarca kişi, geride bıraktıkları ailelerini ziyaret amacıyla memleketlerine gidiyor ve bu sırada kazandıklarını da beraberinde taşıyor.