4 Mayıs 2024 Cumartesi / 26 Sevval 1445

Bakanla İzmir gençlik hatırası

Ankara’da düzenlenen Gençlik merkezleri tanıtım organizasyonuna katılan Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, İzmir standında AK Parti İzmir milletvekili Rifat Sait ile birlikte ilginç bir hatıra fotoğrafı çektirdiler. Bakan Kılıç, İzmir’e yapılacak Gençlik ve Spor Bakanlığı yatırımlarını Sait’e anlatırken İzmir’i seviyoruz ve yakında İzmir’de olacağız müjdesini verdi.

İZMİR/ STAR20 Kasım 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Bakanla İzmir gençlik hatırası

Bakan Kılıç ile görüşen Sait, sayın bakanımız geçen hafta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile Ankara’da bir araya geldiler, bu görüşmede Karşıyaka ve Göztepe statları için olumlu görüşmeler oldu, İzmir inşallah en yakın zamanda Statlarına kavuşacak, dedi. Başkan Aziz Kocaoğlu’nun basın üzerinden sürekli olumsuz mesajlar verdiğini söyleyen Sait, demek ki; Ankara’ya gelince ve hükümet ile görüşünce çözüm geliyormuş, Sayın Kocaoğlu’nu her zaman böyle iletişim ve istişareye açık olmaya davet ediyorum, dedi.

Rifat Sait, Buca’da Kredi ve Yurtlar kurumunun TOKİ’ye yaptırdığı öğrenci yurdunun tamamlandığı müjdesini verirken, inşallah bu öğrenci yurdunun açılışını önümüzdeki günlerde Sayın Bakanımız Çağatay Kılıç ile birlikte yapmak istiyoruz, Bakanımızı İzmir’e davet ettik, dedi. Sait, Buca stadı ve Buca spor için de görüşmeler yaptıklarını belirtti.