29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Başaslan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı KKTC'de Yalnız Bırakmadı

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildikten sonra ilk resmi yurtdışı ziyaretini KKTC'ye yaptı.

İZMİR/STAR18 Eylül 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Başaslan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı KKTC'de Yalnız Bırakmadı
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu KKTC Temsilcisi Av. Mehmet Ali Başaslan Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu adına KKTC'de eğitim gören Türkiye kökenli öğrencilerin ve KKTC gençliği'nin sorunları ile ilgili brifing verdi. Mehmet Ali Başaslan, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a TGSK'nın KKTC deki faliyetleri, projeleri ve organizasyonları hakkında detaylı bilgi verdi. Başaslan, "Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu ve Türk gençliği sizin Cumhurbaşkanı seçilmenizden dolayı çok memnun olmuştur dedi. Başta gençliğe olmak üzere bütün Türk halkına ve islam dünyasına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.
 
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu  KKTC Temsilcisi Av. Mehmet Ali Başaslan'ı kabulunde öncelikle "Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu'nun KKTC' de yapmış olduğu faliyetlerden ve organizasyonlardan çok memnun olduğunu belirterek ben her zaman gençlerimin yanında oldum bundan sonrada her zaman olmaya devam edeceğim. Erdoğan, Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu'nun başta Genelbaşkanı Ferudun Cevahiroğlu olmak üzere bütün yönetim kurulu üyelerini, bölge başkanlarını, il başkanlarını çalışmalarından dolayı kutluyor ve başarılar diliyorum" dedi.