26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Başkan Çelik’ten Manisalılara Teşekkür

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Ramazan ayı etkinliklerinde mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan tüm personeline ve etkinliklerde kendilerini yalnız bırakmayan Manisalılara teşekkür etti.

İZMİR/STAR31 Temmuz 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Başkan Çelik’ten Manisalılara Teşekkür

Manisa’nın büyükşehir olması ile birlikte kurulan Şehzadeler Belediyesi, 30 gün 30 gece gerçekleştirdiği etkinliklerle Manisalılara unutulmaz bir Ramazan ayı yaşattı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, imkansızlıklar içerisinde çalışan tüm personeline, iftar yemeklerine katkıda bulunan hayırseverlere ve Manisalılara desteklerinden teşekkür etti. Manisa halkına dolu dolu bir Ramazan yaşatmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirten Başkan Çelik, “Sıkıntılar içinde, imkansızlıklar içinde büyük gayretlerle, özenli bir çalışmanın ürünü olarak gerçekleştirdiğimiz ‘Şehzadeler Belediyesi Ramazan Geceleri 2014’ programlarımızı başarıyla tamamladık. Yeni bir belediye olmamıza rağmen, Manisalı vatandaşlarımızın karşısına Ramazanın ruhuna uygun etkinliklerle çıktık. 30 gün boyunca çok değerli sanatçılarımızı Şehzadeler İlçemizde ağırladık. İnşallah önümüzdeki yıl bir çoğunu yine burada ağırlayacağız.Manisa Valiliğimizle ve hayırseverlerimizle mahallelerde, ayrıca Cumhuriyet Meydanı’nda ortaklaşa düzenlediğimiz iftar yemeklerinde yaklaşık 40 bin kişiye iftar yemeği verdik. Büyüklerimizin yanı sıra küçüklerimiz için hem mahallelerde hem de meydanımızda orta oyunlarımız sahnelendi. Camilerimizde şerbet ikramlarımız oldu” dedi.

 

DOLU DOLU BİR RAMAZAN YAŞADIK

Ramazan etkinliklerinde görev alan ve etkinliklerde kendilerini yalnız bırakmayan Manisalılara teşekkür eden Başkan Çelik sözlerine şöyle devam etti; “Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz iftar yemeklerinde bizleri yalnız bırakmayan, gösterdikleri sevgi ile motivasyonumuzu artıran değerli hemşerilerimize, bu güzel programın hazırlanmasında emek veren, gece gündüz demeden fedakarca çalışan mesai arkadaşlarıma ve hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Halkımıza dolu dolu bir ramazan yaşatmanın haklı mutluluğunu yaşıyorum.”