30 Nisan 2024 Salı / 22 Ramazan 1445

Çölyak Derneği’nden Büyükşehir’e ziyaret

Manisa Çölyak ve Organik Beslenme Derneği, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu’na ziyarette bulundu.

23 Ekim 2016 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Çölyak Derneği’nden Büyükşehir’e ziyaret

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Ustamehmetoğlu, Çölyak hastalığının farkında olduklarını ve Büyükşehir Belediyesi olarak derneğin projelerine destek olmaktan mutluluk duyacaklarını söyledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa Çölyak ve Organik Beslenme Derneği Başkanı Halim Şivecan, yönetim kurulu üyeleri Canan Arslan, Duygu Özoğlu ve Dilek Gürsel’i makamında ağırladı.

ORGANİK DERNEK ATAKTA

Manisa’da yeni kurulan bir dernek olduklarını ve projelerle adından söz ettirmek istediklerini belirten Dernek Başkanı Halim Şivecan, çölyak hastalarını bir çatı altında toplamak istediklerini dile getirdi. Manisa’da çölyak hastalığı olan kişilerin bugüne kadar herhangi bir dernek altında toplanmadığını aktaran Şivecan, Manisa Çölyak ve Organik Beslenme Derneği ile irtibata geçmek isteyenlerin 0507-900-00-45 numaralı telefondan kendisine ulaşabileceklerini söyledi.