11 Mayıs 2024 Cumartesi / 4 Zilkade 1445

Folkart’tan fuar için teşekkür

Folkart’ın Ana Sponsorluğunda gerçekleştirilen 87. İzmir Enternasyonal Fuarı en yoğun dönemlerinden birini yaşarken Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, tüm İzmirlilere teşekkür etti.

23 Eylül 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Folkart’tan fuar için teşekkür

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından, Folkart ana sponsorluğunda düzenlenen 87. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) renkli görüntülerle son buldu. Türkiye’den ve dünyanın pek çok yerinden misafirlerini ağırlayan İzmir Enternasyonal Fuarı, 10 gün süren birbirinden farklı etkinliklerle ticaret, kültür, sanat ve eğlencenin merkezi oldu. Folkart olarak son 3 yıldır İzmir Enternasyonal Fuarı’na ana sponsor olduklarını belirten Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, fuarın 10 gününün dolu dolu geçtiğini kaydetti. 

İLGİ HER SENE ARTIYOR

Sancak, “İzmirlilerin ilgisi her sene olduğu gibi bu senede artarak devam etti. Biz Folkart’ı en çok mutlu eden elbette sonuçtur. İşin sonunda da yüz binlerce insanın fuarı ziyaret ettiğini ve mutlu ayrıldığını görüyoruz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu başta olmak üzere, İZFAŞ yönetimine ve tüm çalışanlarına, Folkart ekibime ve organizasyona katkı koyan herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Önümüzdeki sene de İEF’nin ana sponsoru olmakta istekli olduklarını dile getiren Sancak, “İzmir’den kazandığımızı İzmir’e harcamaya her zaman olduğu gibi önümüzdeki sene de varız. Her sene İZFAŞ’la birlikte tecrübe kazanarak, güzel işler yaptığımızı düşünüyorum. Önümüzdeki sene daha da güzelini yapabileceğimize de biliyorum. Ekibime güveniyorum. Seneye görüşmek üzere” diye konuştu.