27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Hayırseverler yatırım kazandırdı

2019’a kadar 100 yeni projenin müjdesini veren Milletvekili Özdağ, “ Hedefimiz daha müreffeh Manisa ve Türkiye” diye konuştu.

25 Eylül 2016 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Hayırseverler yatırım kazandırdı

Genel seçimlerde Manisalılara 2019’a kadar 100 yeni yatırımın açılışının yapılacağı müjdesini veren AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ’ın girişimleri hayırseverleri de harekete geçirdi. Hayırsever İşadamlarından Mehmet Şerafettin Yazan Manisa merkez başta olmak üzere Kırkağaç, Akhisar ilçelerine ve Yuntdağı Davutlar Köyüne, Mehmet Pervanlar ise Köprübaşı ilçesine yeni yatırımlar kazandırdılar.

EĞİTİM YUVALARI ARTACAK

Özdağ her iki hayırsever işadamına da teşekkür ederek, “Manisa il ve ilçelerimize kim bir adet çivi çakmışsa dahi hepsine teşekkür ediyorum. Sayın Mehmet Şerafettin Yazan ile Sayın Mehmet ve Savaş Pervanlar kardeşler sözlerinin arkasında durarak il ve ilçelerimize çok önemli yatırımlar kazandırılmasını sağladılar. Kazandırılan okullarda öğrenim görecek olan öğrencilerimiz okullarına, ibadetini yerine getiren vatandaşlarımız camiye her gidişlerinde bu hayırsever işadamlarının adını da yaşatmaya devam edecek. Manisa il ve ilçelerimize yeni yatırımlarla tanıştırmaya devam ediyoruz. Hedefimiz daha zengin, daha müreffeh Manisa ve Türkiye için” dedi.  

1 MİLYON 200 BİN TL’YE MAL OLDU

Köprübaşı İlçe Kaymakamı Abdulkadir Çelik hayırsever Mehmet Pervanlar’ın ilçelerine çok önemli yatırımlar ve hayır işlerinde bulunduğunu kaydederek kardeşi Savaş Pervanlar’ların da desteğiyle Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Manisa Milletvekilleri, Manisa İl Valisi Mustafa Hakan Güvençer, diğer protokol üyelerinin ve bizlerin katılımlarıyla 23 Eylül Cuma günü açılışı yapılan 12 derslikli Ferit Pervanlar İlkokulu’nun 1 Milyon 200 Bin TL’ya kazandırıldığını kaydetti.