27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

İrem Altuğ’dan İzmirlilere Oyunculuk Atölyesi

İhlamurlar Altında, Eve Giden Yol ve Direk Aşk adlı yapımlarda rol alan, 17. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri’nde Nar filmindeki performansıyla da ‘Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu’ ödülünün sahibi olan İrem Altuğ, Sinema Burada Festivali çerçevesinde İzmirli gençlerle buluşacak.

13 Ağustos 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
İrem Altuğ’dan İzmirlilere Oyunculuk Atölyesi

Uzun yıllardır Sinematek bünyesinde ‘Kamera önü oyunculuk’ dersleri veren Altuğ, bu kez İzmirli gençlerle ücretsiz olarak iki gün boyunca ‘oyunculuk atölyesi’ düzenleyecek. 

İKİ GÜN SÜRECEK

İrem Altuğ tarafından verilecek eğitim İzmir Enternasyonal Fuarında  24-25 Ağustos’ta tarihlerinde saat 11.00-17.00 saatleri arasında Fuar İzmir Sanat’ta gerçekleşecek. Eğitimde kamera önü oyunculuk teknikleri, kamera önünde rahatlık, konsantrasyon ve doğallık, audition aşamaları, deneme ve tanıtım çekimi, fotoğraf, show-reel ve CV hazırlama, sektörel bilgi (cast aşaması, ajanslar, yapım şirketleri), ezber yapma teknikleri, devamlılık tutma teknikleri, kamera arkası ekibi ve set adabı, oyuncu-yönetmen ilişkisi, reklam çekimleri, metin okuma, karakter ve sahne analizi dersleri verilecek.