10 Mayıs 2024 Cuma / 3 Zilkade 1445

İstihdam Seferberliği'ne Torbalı’dan tam destek

İstihdam Seferberliği için tüm Türkiye’de başlatılan çalışmalar kapsamında Torbalı Ticaret Odası da Danışma Masası kurdu. TTO Başkanı Olgun, fabrikaları ziyaret edip işverenleri kampanyaya destek olmaya çağırdı. 

30 Mart 2019 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
İstihdam Seferberliği'ne Torbalı’dan tam destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu ‘İstihdam Seferberliği’ Torbalı’da da yankı buldu. Torbalı Ticaret Odası (TTO) bünyesinde İstihdam Seferberliği Danışma Masası kuruldu. Teşvik Paketi ve İstihdam Seferberliği’nin ayrıntıları oda bünyesinde yapılan Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı’nda anlatıldı. TTO ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, ‘İstihdam Seferberliği Yeni Teşvik Paketi’ adına yürütülen çalışmalarda görevli kurumlar SGK ve İŞKUR; istihdam teşviklerini işverenlere ve firma temsilcilerine anlattı. Toplantıda yapılan sunumların ardından katılımcılar konuyla ilgili sorular sordu. Toplantıya firma sahipler ve işletme temsilcileri yoğun katılım sağladı. Toplantıya katılan işverenler, üzerlerinde “İstihdam Seferberliği’nde biz de varız. Burası Torbalı burada iş var” yazılı dövizler açarak, kampanyaya destek vereceklerini ilan etti. 

FABRİKALARI ZİYARET ETTİ 

TTO Başkanı Abdulvahap Olgun, ‘’Devletin sağlamış olduğu desteklerle, el birliği ile işsizliği aşacağımıza inanıyorum. İstihdam Seferberliği kapsamında iş dünyamıza, girişimcilerimize 8 farklı teşvik sunuluyor. 8 ana başlıkta toplanan destek ve teşviklerle 2 buçuk milyon istihdam sağlanması hedefleniyor. Torbalı Ticaret Odası olarak, ‘İstihdam Seferberliği 2019’ hedeflerine katkı sağlamak amacıyla tam destek verdiğimizi belirtmek isterim. Bütün üyelerimizi bu fırsattan yararlanmaya davet ediyorum’’ diye konuştu. Olgun, fabrikaları ziyaret edip işverenleri kampanyaya destek olmaya çağırdı.