1 Mayıs 2024 Çarşamba / 23 Sevval 1445

İzmirli Girişimciler, ERA Türkiye'nin Seminerine Akın Etti

ERA Türkiye Franchise Geliştirme ve Satış Direktörü Kadir Tümen, İzmirli girişimcilere 'Gayrimenkulde Girişimcilik Buluşmaları' başlıklı bir seminer verdi.

İZMİR/STAR3 Aralık 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
İzmirli Girişimciler, ERA Türkiye'nin Seminerine Akın Etti
ERA Türkiye Franchise Geliştirme ve Satış Direktörü Kadir Tümen, İzmirli girişimcilere 'Gayrimenkulde Girişimcilik Buluşmaları' başlıklı bir seminerverdi. Yoğun katılımla gerçekleşen seminerde sektörün tüm yönleri ERA Türkiye profesyonelleri tarafından aktarıldı.
 
2012 yılında girdiği Türkiye pazarında, nitelikli gayrimenkul danışmanlığı prensibiylefranchise ağını günden güne genişleten ERA Türkiye, Türkiye'nin farklı illerinde girişimcilerle buluşarak sektör tecrübelerini aktarıyor. ERA Türkiye Franchise Geliştirme ve Satış Direktörü Kadir Tümen, İzmir'de, 'Gayrimenkulün Dünü, Bugünü ve Yarını' başlıklı bir seminer verdi.
 
SEKTÖRÜN LOKOMOTİF ŞEHRİ SEMİNERE YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ
Seminerde, İzmir'in, sektör gelişimi açısından kritik öneme sahip olduğunu vurgulayan Kadir Tümen, “İzmir, gerek ticari potansiyeli, gerekse doğal güzellikleriyle Türkiye'nin lokomotif şehirlerinin başında geliyor. Yabancıya mülk satışı ve kentsel dönüşüm İzmir'in en önemli iki gündem maddesi. Biz burada, bugüne kadar edindiğimiz tecrübeleri, girişimci arkadaşlarımızla çok güzel bir sohbet ortamında değerlendirme imkânı bulduk. Salonda neredeyse oturacak yer kalmadı. Bu kalabalık, bizim ne denli doğru bir iş yaptığımızın en büyük göstergesi ” dedi.
 
UFKUMUZ GENİŞLEDİ
ERA Türkiye'nin, 'Gayrimenkulün Dünü, Bugünü ve Yarını' başlıklı seminerine katılan katılımcılar etkinlikten memnun ayrıldılar. İzmirli girişimciler, “ ERA Türkiye burada sadece anlatan taraf olmadı. Etkileşimi yüksek bir buluşma oldu. İzmir'de gayrimenkul sektörü oldukça hareketli günler geçiriyor. Biz de ERA Türkiye öncülüğünde, bu hareketliliğin içinde yer almak istiyoruz” dediler.
 
İZMİR'DE İKİ GÜÇLÜ OFİSLE HİZMET VERİYOR
Türkiye'nin dört bir yanında hizmete soktuğu franchise ofisleriyle hem girişimcilere kendi işini kurma fırsatı yaratan, hem de nitelikli gayrimenkul danışmanlığı felsefesini günden güne yayan ERA Türkiye için İzmir kritik öneme sahip. 'Ege'nin İncisi'ndeERA Arca ve ERA Dia ile hizmet veren şirket, bölgede özellikle yabancıya konut satışında aktif rol oynuyor. Seminerde bulunan ERA Arca ve ERA Dia brokerları, etkinliğin bu denli kalabalık olmasından memnuniyet duyduklarını, bu ilginin, İzmir'deki ofislerin sahip olduğu portföy çeşitliliği ile paralel olduğunu belirttiler.