26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Manisalılar spor tesisine kavuşuyor

Yaklaşık 3 bin 675 metrekarelik inşaat alanında 1 adet futbol sahası, 3 adet tenis kort, tribün binası ile spor salonu ve yatakhane binasının yer alıyor.

23 Eylül 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Manisalılar spor tesisine kavuşuyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin sportif tesisleşme anlamındaki önemli yatırımlarından biri olan Tevfik Lav Spor Tesisleri inşaatında çalışmalar devam ediyor. Sportif başarılardaki en büyük unsurlardan biri olan tesisleşmeye büyük önem veren ve bu doğrultuda projeler üreten Manisa Büyükşehir Belediyesi, uluslararası platformlarda yer alacak yarışmacı gençliğin yetişmesi amacıyla Tevfik Lav Spor Tesisleri’ndeki yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Yaklaşık 3 bin 675 metrekarelik inşaat alanında 1 adet futbol sahası, 3 adet tenis kort, tribün binası ile spor salonu ve yatakhane binasının yer alıyor. 

İNCE İŞLERİ YAPILIYOR

Ayrıca 562 koltuk kapasiteli tribün binasında; antrenör, hakem, sağlık, doping, masaj, soyunma ve toplantı odaları ile malzeme deposu gibi tüm detayların düşünüldüğü Tevfik Lav Spor Tesisleri; modern haliyle gençlerimizin sportif anlamda kendilerini geliştirmeleri noktasında büyük pay sahibi olacak. Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri proje ilgili bilgilendirmelerinde; tenis kortlarının tamamlandığı, spor ve yatakhane binasının tamamlanmak üzere olduğu, zemin kaplama seramik uygulamalarının devam ettiği, tribün binası inşaatının devam ettiği, futbol sahasının zemininde mastar uygulamalarının yapıldığı ve halı seriminin yapılacağı, boya işleri ve ince işlerin yapıldığı aktarıldı.