29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

MÜSİAD’dan Ak Parti İzmir İl Başkanına Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi, AK Parti İl Başkanı Bülent Delican’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İZMİR/STAR1 Eylül 2014 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
MÜSİAD’dan Ak Parti İzmir İl Başkanına Ziyaret

MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican’ı parti binasında ziyaret ederek yeni görevinde hayırlı olsun dileklerinde bulunarak görevinde başarılar diledi.

MÜSİAD İzmir Şubesi’nin çalışmalarından bahseden Ülkü, “İzmirli işadamları olarak, ülke ekonomisine katma değer sağlamak için bütün gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. 2023 ihracat hedefleri doğrultusunda tüm sektörlerimiz çalışmaktadır. İzmir’in hedeflerinin dar ve sınırlayıcı kalıbından çıkarılarak, yıllar içinde kaybettiği zamanın hızla telafi edilmesi için işbirliği içinde çalışmalarımız hızlanarak devam edecektir” dedi.

Ak Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ise MÜSİAD İzmir Şubesinin yapmış olduğu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, MÜSİAD’ın, İzmir ve Türkiye için çok önemli bir sivil toplum örgütü olduğunu söyledi.

İzmir’in ekonomik alanda ülkenin en önemli şehirlerinden biri olduğunu vurgulayan Delican, “Biz AK Parti İzmir olarak İzmir’e hizmet getirmek için çalışıyoruz. İnşallah bundan sonra hep beraber el ele vererek çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sivil Toplum Kuruluşları ile uyum içerisinde çalışarak İzmir’imizi daha güzel yerlere getirme gayreti içinde olacağız. MÜSİAD’ın çalışmalarını takip ediyoruz, birlikte işbirliği yaparak İzmir için proje üretmeye hazırız” dedi.