30 Nisan 2024 Salı / 22 Ramazan 1445

Öğrenci dostu Başkan Tartan

Okullara yaptığı 20 milyon liralık yatırımla Türkiye rekoru kıran Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, desteğe devam edeceğini söyledi.

İZMİR/STAR15 Haziran 2013 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Öğrenci dostu Başkan Tartan
Konak Belediyesi, Boğaziçi semtinde aynı bahçe içinde birlikte eğitim yapılan Barbaros Hayrettin İlkokulu, Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu'nun eksikliklerini gidererek 'Ahmet Piriştina Spor Kompleksi'ni de tepeden tırnağa yeniledi. 2001 yılında Ahmet Piriştina tarafından yapılan ve üç okulun ortak kullanım alanında bulunan 'Ahmet Piriştina Spor Kompleksi'ni baştan aşağı yenileyen Konak Belediyesi ayrıca, çok amaçlı kullanılan salonu, okulların iç-dış boyasını, pencerelerini de yeniledi.Ayrıca, bahçeye de öğretmenlerin dinlenmesi için çardak yapıldı. Barbaros Hayrettin İlkokulu Müdürü Tuncay Şahin, hizmetlerinden dolayı Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan'a teşekkür ederek, "Okulumuza çok emek verdiler. Pek çok eksiğimizi tamamlayıp, eskiyenleri yenilediler. Çocuklarımız ve öğretmenlerimiz adına şükranlarımızı sunarız" dedi.

OKULLARA 20 MİLYON LİRA YATIRIM
Başkan Tartan göreve geldiğinden bu yana okullara 20 milyon lira harcandığını hatırlatarak, çocukların eğitimi ve mutluluğu için yatırım yapmaktan kaçınmadığını söyledi. Tartan, "Kimse bana okullara para harcamamı söylemiyor ama yerel yönetici olarak ilçemdeki tüm okullara 20 milyon lira yatırım yaptım. Bu bir Türkiye rekorudur. Çocuklarımızı mutlu görmek, sevindirmek beni mutlu ediyor. Eğitim çok önemli. O nedenle okullara destek vermeye devam edeceğim" diye konuştu.