28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

Özdağ’dan 9 ilçeye doğalgaz müjdesi

Manisa’ya doğalgazın AK Parti iktidarı döneminde geldiğini ve Manisa merkez ilçelerinde yüzde 70’ten fazla doğalgaz arzının sağlandığını söyleyen Selçuk Özdağ, 9 ilçenin daha doğalgazla buluşacağını açıkladı.

13 Ocak 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Özdağ’dan 9 ilçeye doğalgaz müjdesi

AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ Manisa’nın 9 ilçesinin de doğalgaz hizmetiyle buluşacağını müjdeledi. Saruhanlı, Ahmetli, Gölmarmara, Soma, Salihli, Kula, Kırkağaç, Alaşehir, Gördes ilçelerine 2018 sonuna kadar kademe kademe doğalgaz geleceğini söyledi.

AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, “Enerji bizim için çok önemli. İlçelerimizin doğalgazla buluşmasıyla temiz çevre ile de vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracağız. Manisa’mız, ilçelerimiz ve vatandaşlarımız için hayırlı olsun. İl ve ilçelerimizin doğalgazla buluşması konusunda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a ve Enerji- Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Berat Albayrak’a teşekkür ediyorum” dedi.

TARİHİ MEKANLAR

Yatırımlar açısında Manisa’nın 2011 yılından bu yana büyük hamleler gerçekleştirdiğini ve hedefledikleri yatırımlar arasında Akhisar’a bir Havalimanı kazandırmak olduğunu ifade eden Özdağ, “Manisa tarım ve sanayi de öncü bir şehir olmasıyla, alternatif meyveciliğiyle, yaklaşık 60 Bin öğrencisi ve eğitim durumuyla, kültür ve medeniyetiyle, Mesir Festivali gibi Uluslararası bir organizasyonuyla, turizmiyle havalimanını hak ediyor. Bu nedenle Manisa Sardes antik kenti, Akhisar, Salihli, Alaşehir, Kula ve Manisa merkezde bulunan tarihi, antik ve turizm yerlerini bulunduran kent olmasıyla da çok önemli” diye konuştu.