28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

Şehit ailelerinden Şehitler Anıtı’na anlamlı ziyaret

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü dolayısıyla Balıkesir Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği üyeleri 15 Temmuz Şehitler ve Ömer Halisdemir Anıtı’na ziyarette bulundu.

19 Mart 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Şehit ailelerinden Şehitler Anıtı’na anlamlı ziyaret

Balıkesir Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Dernek Başkanı Haydar Filiz ve dernek üyeleri 18 Mart Çanakkale Zaferi›nin yıldönümü anısına 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yapılan 15 Temmuz Şehitler ve Ömer Halisdemir Anıtı’nı ziyaret ettiler.

 Anlamlı gün dolayısıyla yapılan anlamlı ziyarette Başkan Kafaoğlu ve şehit aileleri, gaziler şehitler için dua okudular. Ziyarette konuşan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Haydar Filiz, “Çanakkale Zaferi Haftası dolayısıyla üyelerimiz ile birlikte 15 Temmuz Şehitler ve Ömer Halisdemir Anıtı’nı ziyaret ettik. 15 Temmuz anısına yapılan ve ödüle layık görülen, Kuvayi Milliye Şehri Balıkesir’e yakışır anıtı yakından görme imkânı bulduk. Tüylerimiz diken diken oldu. Anıt çok güzel olmuş. Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na Balıkesir’e böyle güzel bir eser kazandırdığı için teşekkür ediyoruz. Zekai Başkanımız dernek olarak bugüne kadar ne dediysek hiç geriye çevirmedi” dedi.