29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Sigorta Cini'nden İzmir'e Mağaza Atağı

Türkiye'nin ilk perakende sigorta mağaza zinciri Sigorta Cini; İstanbul, Ankara, Çorlu ve İzmit'teki mağazalarının ardından 19 Kasım Çarşamba günü İzmir'deki ilk mağazalarını açtı. 'Mahallenin sigortacısı' olmayı hedefleyen Sigorta Cini, İzmir'de Karşıyaka ve Balçova mağazalarıyla hizmet veriyor.

İZMİR/ STAR21 Kasım 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Sigorta Cini'nden İzmir'e Mağaza Atağı
Sigorta Cini Genel Müdürü Pieter-Bas Vos açılış konuşmasında "Sigorta Cini olarak, her ailenin beklenmedik olası sıkıntılar karşısında, kendini güvencede hissetme hakkı olduğuna inanıyor; tüm müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılıklı olarak analiz ederek, kendilerine en uygun sigortayı bulmalarına yardımcı oluyoruz. Sigorta Cini ile amacımız; tüm müşterilerimizin ev rahatlığında farklı şirketlerin tekliflerine tek kalemde ulaşabilmesi. Bu anlayış doğrultusunda, bir yıl gibi kısa bir zamanda Türkiye genelinde 15 mağazaya ulaştık. Bugün, İzmir'deki ilk iki mağazamızı açmanın mutluluk ve gururunu yaşıyoruz" dedi. İzmir'in Sigorta Cini için çok önemli bir lokasyon olduğunu belirten Vos, "2015 yılı yatırım planlarımızda da İzmir yer almaya devam edecek" diye konuştu. 
 
Müşteri odaklı hizmete büyük öncelik veren Sigorta Cini mağazalarına sigorta ihtiyacı ile gelen müşterilerin sigorta ihtiyaçları kişiye özel olarak analiz edilerek, hangi ürünlere ihtiyaçları olduğu belirleniyor. Sigorta Cini, müşterilerine aynı çatı altında Aksigorta, Axa sigorta, Ergo, Groupama, HDI Sigorta, ING Emeklilik ve Mapfre Genel Sigorta'nın tekliflerine ulaşma imkanı sunuyor.