30 Nisan 2024 Salı / 22 Ramazan 1445

“Zorluklar bizi korkutmaz”

Vergi Dairesi Başkanı Yılmaz Çakan, Manisa Müteahhitler Derneği, Meyve Sebze ve Pazarcılar Odası Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i makamında ziyaret etti.

22 Nisan 2014 Salı 07:00 - Güncelleme:
 “Zorluklar bizi korkutmaz”
Çelik “Yeni bir belediye kurulmasının zorluklarını yaşıyoruz. Ama bu zorluklar beni de ekibimi de korkutmaz. Şu anda Belediyemizin çalışma sistemini kurmaya çalışıyoruz. Gece gündüz çalışacağız. En kısa zamanda Şehzadeler Belediyesi vatandaşımıza en güzel hizmeti verme noktasına gelecektir” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e ziyaretler devam ediyor. Her gün yüzlerce misafiri makamında ağırlayan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in kapısı hiç kapanmıyor. Sabah saatlerinde Vergi Dairesi Başkanı Yılmaz Çakan’ı makamında ağırlayan Çelik’i öğleden sonra Manisa Müteahhitler Derneği Başkanı Osman Yıldırım ve üyeleri ziyaret etti. Yıldırım yaptığı konuşmada Çelik’e yeni görevinde başarılar dilerken, Manisa’nın en büyük probleminin konut sorunu olduğunu söyledi. Ömer Faruk Çelik’in de müteahhitlik yapan birisi olarak sektörün sorunlarını çok iyi bildiğini dile getiren Yıldırım, “Sayın başkanımızın Manisa’ya ve Şehzadelere çok büyük hizmetleri yapacağına inanıyoruz” dedi.
HALİM ŞENER”ÖMER BAŞKAN HER ZAMAN DERDİMİZİ , ANLATABİLDİĞİMİZ BİR İNSAN OLDU”
Meyve Sebze ve pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener de yönetimi ile birlikte Başkan Çeliki makamında ziyaret etti. Ömer Faruk Çelik’i uzun zamandan beri tanıdıklarını belirten Şener “ Kendisi gerek ilçe başkanlığı döneminde gerekse de belediye meclis üyeliği görevi sırasında her zaman pazarcı esnafımızın yanında olmuştur. Her zaman çok kolay bir şekilde ulaştığımız derdimizi sıkıntımızı anlatabildiğimiz bir insan olmuştur. Kendisinin projelerini biliyoruz. Gerçekten her biri Manisa için önemli projeler. Biz pazarcı esnafı olarak her zaman başkanımızın yanındayız.”dedi.
“SIKINTILARI ÇÖZECEĞİZ”
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise yaptığı açıklamada, henüz Şehzadeler Belediyesinin kuruluşunun tam olarak sağlanmadığını belirterek “Önümüzde zorlu bir süreç var. Belediyemizin bina problemi en önemli problemimiz. Bir yandan misafirlerimizin tebriklerini kabul ediyor, bir yandan da belediyemizin çalışma sistemini kurmaya çalışıyoruz. Yeni bir belediye kurulmasının zorluklarını yaşıyoruz. Ama bu zorluklar beni de, ekibimi de korkutmaz. Şu anda Belediyemizin çalışma sistemini kurmaya çalışıyoruz. Gece gündüz çalışacağız. En kısa zamanda Şehzadeler Belediyesi vatandaşımıza en güzel hizmeti verme noktasına gelecektir. Şehzadeler de ve Manisa da belediyecilik anlamında önemli bir açılımı ortaya koyacağız. Sadece Manisa da değil, Ege Bölgesinde ve Türkiye’de konuşulan önemli belediyelerden birisi olacak.”dedi.