29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

AÖF çöktü mü? AÖF sınav giriş belgesi neden açılmıyor?

AÖF sınav giriş belgesi neden açılmıyor? sorusunun cevabı, Açıköğretim öğrencileri tarafından merak ediliyor. AÖF sınav giriş belgeleri Anadolu Üniversitesi tarafından yayınlandı fakat http://aosogrenci.anadolu.edu.tr adresindeki döküm AÖF sınav giriş belgesi görüntüleme modülü aktif değil. Peki AÖF çöktü mü? Site ne zaman düzelecek? İşte AÖF sınav giriş belgesi görüntüleme modülü hakkında merak edilenler.

5 Aralık 2022 Pazartesi 13:21 - Güncelleme:
AÖF çöktü mü? AÖF sınav giriş belgesi neden açılmıyor?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, 2022-2023 Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınavları için sınav giriş belgelerini yayınladı. AÖF sınav giriş belgesi almak isteyen adaylar, döküm ekranında sayfa hatası ile karşılaştı. İnternet ortamında 'AÖF sınav giriş belgesi görüntüleme modülünün aktif olmadığını gördü. Peki AÖF sınav giriş belgeleri yayınlandı mı? İşte detaylar...

AÖF SINAV YERLERİ BELLİ OLDU!

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2022-2023 Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınavları için sınav giriş belgesi yayınladı.

Hafta sonu gerçekleştirilecek olan güz dönemi vize sınavlarına girecek olan adaylar AÖF sınav giriş belgesine http://aosogrenci.anadolu.edu.tr adresinden erişebilecekler.

AÖF sınava giriş belgeleri erişime açıldı! AÖF sınav giriş belgesi 2022 sorgulama

Sınava katılacak olan öğrenciler, sınav giriş belgelerine ulaşamadılar. An itibariyle AÖF sınav giriş belgesi görüntüleme modülü aktif değil. Teknik bir sorun nedeniyle sitede aksaklık yaşandı.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NEDEN AÇILMIYOR?

Anadolu Üniversitesi'nin resmi sitesi https://aosogrenci.anadolu.edu.tr/ tarafından konuyla ilgili açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada, 'Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için iyileştirme çalışması yapmaktayız. Geçici aksaklık için üzgünüz. Hassasiyetiniz için teşekkürler.' denildi.

AÖF sınav giriş belgesi görüntüleme modülünün gün içerisinde aktifleştirilmesi bekleniyor.