20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

AÖF sınav giriş yerleri açıklandı mı? 2021 AÖF sınav giriş belgesi alma ekranı!

AÖF sınavlarının önümüzdeki hafta sonu yapılacak olmasıyla birlikte gözler AÖF sınav giriş belgesine çevrildi. AÖF sınav takvimine göre güz dönemi sınavları 27-28 Kasım'da yapılacak. Sınava katılacak olan öğrenciler, AÖF sınav giriş belgelerini 'aosogrenci.anadolu.edu.tr' internet sitesi üzerinden T.C kimlik numarası ve şifreleri ile alabilecekler. Peki AÖF sınav giriş yerleri açıklandı mı? İşte AÖF sınav giriş belgesi 2021 alma ekranı

22 Kasım 2021 Pazartesi 12:10 - Güncelleme:
AÖF sınav giriş yerleri açıklandı mı? 2021 AÖF sınav giriş belgesi alma ekranı!

AÖF sınav giriş belgeleri ile ilgili beklenen duyuru yayınlandı. Anadolu Üniversitesi'nin internet sitesinde yer alan bilgilere göre; Güz Dönemi Ara Sınavları Kasım ayının 27 ve 28'inde uygulanacak. Söz konusu sınavlara katılım sağlayacak olan öğrenciler "AÖF sınav yerleri açıklandı mı?" sorusuna yanıt arıyordu. AÖF sınav giriş belgeleri ile ilgili beklenen duyuru yayınlandı. İşte AÖF sınava giriş belgesi alma ekranı

AÖF SINAV YERLERİ AÇIKLANDI MI?

Anadolu Üniversitesi 2021-2022 öğretim yılı güz dönemi ara sınav giriş belgeleri erişime açıldı. Sınava katılacak olan öğrenciler, AÖF sınav giriş belgelerini "aosogrenci.anadolu.edu.tr" internet sitesi üzerinden T.C kimlik numarası ve şifreleri ile alabilecekler. İşte, AÖF sınav girilş belgesi alma ekranı ve sınavla ilgili ayrıntılar...

AÖF SINAV YERLERİ NASIL SORGULANIR?

Sınava katılacak olan öğrenciler, AÖF sınav giriş belgelerini "aosogrenci.anadolu.edu.tr" internet sitesi üzerinden T.C kimlik numarası ve şifreleri ile alabilecekler.

AÖF sınavına girmek için ve sınava gireceğiniz yeri öğrenmek için sınav giriş belgesini çıkartmanız gerekiyor. AÖF Sınav giriş belgesine www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinden öğrenci girişi yapıp T.C. kimlik numaranız veya sisteme kayıtlı e-posta adresiniz ile şifrenizi girerek erişebilirsiniz.

AÖF SINAV YERLERİ SORGULAMA EKRANI

AÖF güz dönemi ara sınav giriş yerleri https://aosogrenci.anadolu.edu.tr/ üzerinden e-Devlet hesabı ile ya da Anadolu Üniversitesi hesabı ile giriş yapılabiliyor. Anadolu Üniversitesi hesabı ile giriş yapmak isteyen adaylar e-posta veya TC kimlik numaraları ve şifre girdikten sonra AÖF sınav giriş yerlerini sorgulayabiliyor.

E-DEVLET AÖF SINAVA GİRİŞ BELGESİ ALMA EKRANI

Öğrenciler, AÖF sınav yerlerinin de yazdığı fotoğraflı sınav giriş belgesini sınav tarihinden bir hafta öncesinde Anadolu Üniversitesinin resmi sitesi üzerinden alabiliyorlar.

AÖF VİZE SINAVLARI NE ZAMAN?

AÖF güz dönemi ara sınavları 27-28 Kasım 2021 tarihleri aralığında yapılacak. Dönem sonu sınavı ise 08-09 Ocak 2022 tarihleri aralığında gerçekleştirilecek. Kurum tarafından yapılan açıklamada sınav tarihlerinin Mili Eğitim Bakanlığı, ÖSYM tarafından yapılan sınavlar ve pandemi durumuna göre değişebileceği belirtildi.

AÖF sınavı nasıl olacak? AÖF sınavları online mı?