26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

AÖF sınavı nasıl olacak? AÖF sınavları online mı?

AÖF sınavlarının nasıl yapılacak olduğu konusunda gözler Anadolu Üniversitesi tarafından yapılacak açıklamaya çevrildi. AÖF sınavlarının online olup olmayacağıyla ilgili konu netleşti. AÖF sınav takvimine göre güz dönemi sınavları 27-28 Kasım'da yapılacak. Hafta sonu yapılacak olan sınava sayılı gün kala, AÖF sınavlarının online olup olmayacağı merak ediliyordu. Anadolu Üniversitesi 2021-2022 öğretim yılı güz dönemi ara sınav giriş belgeleri erişime açıldı. Peki AÖF sınavı nasıl olacak? AÖF sınavları online mı?

22 Kasım 2021 Pazartesi 12:32 - Güncelleme:
AÖF sınavı nasıl olacak? AÖF sınavları online mı?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ara sınavları Kasım ayının son haftasına denk gelen Cumartesi-Pazar uygulanacak. Lisans ve önlisans eğitimlerini açıktan tamamlamaya çalışan öğrenciler, AÖF sınavlarının online olup olmayacağı belli oldu. Kasım ayının 27-28 tarihleri arasında yapılacak olan AÖF sınavının giriş belgeleri yayımlandı. Peki AÖF sınavı nasıl olacak?

Anadolu Üniversitesi'nin internet sitesinde yer alan AÖF sınav takvimindeki bilgilere göre; Güz Dönemi Ara Sınavları Kasım ayının 27 ve 28'inde uygulanacak. Söz konusu sınavlara katılım sağlayacak olan Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri, AÖF sınavının online olup olmayacağı konusunda araştırmalarını sürdürüyor. AÖF sınav giriş belgeleri ile ilgili beklenen duyuru yayınlandı.

AÖF SINAVI NASIL OLACAK?

Anadolu Üniversitesi'nden Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2021-2022 Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınav Duyurusu yayınlandı. AÖF sınav takvimine göre yapılacak sınavlar Kasım'ın 27-28'inde yüz yüze uygulanacak.

AÖF SINAVLARI ONLİNE MI?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde okuyan binlerce öğrenci, önümüzdeki hafta sonu düzenlenecek olan sınavlara girecek. AÖF sınavlarının online olmayacağı, Anadolu Üniversitesi tarafından yayımlanan AÖF sınav giriş belgeleri ile netleşti.

Yükseköğretim Kurulu'nun almış olduğu karar doğrultusunda 2021-2022 eğitim öğretim yılında gerçekleştirilecek olan AÖF vizeleri yüz yüze yapılacak. Sınava katılacak olan öğrenciler, AÖF sınav giriş belgelerini "aosogrenci.anadolu.edu.tr" internet sitesi üzerinden T.C kimlik numarası ve şifreleri ile alabilecekler.

AÖF sınav giriş belgesi alma ekranı!