29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

AÖF sınav sonuçları açıklandı! E-Devlet Anadolu AÖF final sonuçları sorgulama

AÖF sınav sonuçları açıklandı. Ocak ayının 21-22 tarihlerinde gerçekleştirilen Güz dönemi final sınavlarının sonuçları; E-Devlet ve aosogrenci.anadolu.edu.tr üzerinden erişime açıldı. Peki AÖF sınav sonuçları 2023 nasıl öğrenilir? İşte E-Devlet Anadolu AÖF final sonuçları sorgulama ekranı

29 Ocak 2023 Pazar 17:31 - Güncelleme:
AÖF sınav sonuçları açıklandı! E-Devlet Anadolu AÖF final sonuçları sorgulama

AÖF final sonuçları açıklandı. Anadolu Üniversitesi, AÖF sınav sonuçlarını aosogrenci.anadolu.edu.tr öğrenci bilgi sistemi üzerinden erişime açtı. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Güz dönem sonu sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte öğrencilerin başarı ortalaması da belli oldu. İşte E-Devlet Anadolu AÖF final sonuçları sorgulama ekranı

AÖF DÖNEM SONU SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF 2023 dönem sonu sınav sonuçları erişime açıldı.

Öğrenciler, AÖF sınav sonuçlarını aosogrenci.anadolu.edu.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve şifreleriyle sisteme giriş yaparak sonuçları görüntüleyebilecek.

E-DEVLET ANADOLU AÖF FİNAL SONUÇLARI SORGULAMA

AÖF sınav sonuçları hesaplanırken, vize sınavlarının yüzde 30'u alınmaktadır, final sınavlarının ise yüzde 70'i alınarak "Başarı Notu" hesaplanır.

AÖF GEÇME NOTU KAÇ 2023?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde Öğrenci genel not ortalamasını 2.00 ve üzerine taşıdığında AÖF koşullu geçer harf notuna sahip olduğu derslerden de başarılı olmuş olacaktır.

AA, AB, BA, BB, BC, CB ve CC geçer harf notlarıdır.

CD, DC ve DD harf notları ise öğrencinin son akademik durumu Başarılı yani genel not ortalaması 2,00 ve üzerinde ise AÖF koşullu geçer olarak adlandırılan sonuçları geçer harf notlarıdır.

AÖF'te FF "Kalır" notudur. Bu dersler tekrar alınmak zorundadır.

AÖF KOŞULLU GEÇER NE DEMEK?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde (AÖF) ders geçme notu 35'tir. 35'in altında kalan her not, FF alarak doğrudan kalacak, 35 üzeri ise çan eğrisine girerek harf notu alacak ve genel ortalamaya göre koşullu veya doğrudan geçmiş olacaktır.

Başarı notu alt sınır değeri 35'tir. Başarı notu alt sınıfın altında olan öğrencilere FF harf notu verilir.

Öğrencinin genel not ortalaması 2,00'ın altında ise; öğrenci, Genel Not Ortalamasını 2,00'ın altına düştüğü dönemden itibaren bu notları aldığı dersler tekrar seçilebilir.

AÖF koşullu geçer ne demek? AÖF geçme notu kaç 2023?

AÖF geçme notu kaç 2023? AÖF geçme notu 30 mu 35 mi?