29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

2018 AÖF final sınavı çıkmış soru cevap örnekleri AÖF sınav yerleri sorglama ekranı

AÖF sınav yerleri açıklandı. Peki AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır? AÖF sınav giriş yerleri nasıl çıktı alınır? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) bahar dönemi dönem sonu sınavları 26-27 Mayıs tarihleri arasında üç oturumlu olarak gerçekleşecek. Sınav belgelerinde eksik olan öğrenciler, oturumlara katılamayacak. AÖF sınav giriş belgesi sorgulama ekranı ve AÖF sınavı geçmiş yıllarda çıkmış sınav soru örnekleri haberimizde. Bu hafta sonu düzenlenecek olan Anadolu Üniversitesi AÖF sınav giriş yerleri belli oldu. Üniviersite'nin resmi Twitter adresi üzerinden yapılan duyuruda 'Sınav giriş belgeleri yayımlandı. Sınav giriş belgelerinize öğrenci otomasyonun erişebilirsiniz.' ifadeleri kullanıldı. Binlerce kişinin merakla araştırdığı AÖF sınav giriş yerleri, bu sabah yapılan açıklamayla birlikte erişime açıldı. Otomasyon üzerinden kolayca görüntülenebilecek olan AÖF sınav giriş yerleri, hafta sonu gerçekleştirilecek olan sınava girmek için önemli bir koşul olacak. İşte 26-27 Mayıs AÖF sınav giriş belgesi ve çıkmış sınav soruları ve cevapları

22 Mayıs 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
2018 AÖF final sınavı çıkmış soru cevap örnekleri AÖF sınav yerleri sorglama ekranı

 


AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır? AÖF sınav giriş yerleri nasıl çıktı alınır? AÖF sınav giriş belgeleri yayınladı. AÖF sınavına girecek adaylar, AÖF'nin https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim resmi sitesinden ulaşabilirler. Bir yandan AÖF çıkmış sorularını çözerek hazırlıklarını sürdüren öğrenciler bir yandan da sınav yerleri için Anadolu Üniversitesi'nin resmi sayfasını ziyaret ediyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) bahar dönemi dönem sonu sınavları 26-27 Mayıs tarihleri arasında üç oturumlu olarak gerçekleşecek. Sınav belgelerinde eksik olan öğrenciler, oturumlara katılamayacak. AÖF sınav giriş belgesi sorgulama ekranı ve AÖF sınavı geçmiş yıllarda çıkmış sınav soru örnekleri haberimizde. Bu hafta sonu düzenlenecek olan Anadolu Üniversitesi AÖF sınav giriş yerleri belli oldu. Üniviersite'nin resmi Twitter adresi üzerinden yapılan duyuruda 'Sınav giriş belgeleri yayımlandı. Sınav giriş belgelerinize öğrenci otomasyonun erişebilirsiniz.' ifadeleri kullanıldı. Binlerce kişinin merakla araştırdığı AÖF sınav giriş yerleri, bu sabah yapılan açıklamayla birlikte erişime açıldı. Otomasyon üzerinden kolayca görüntülenebilecek olan AÖF sınav giriş yerleri, hafta sonu gerçekleştirilecek olan sınava girmek için önemli bir koşul olacak. İşte 26-27 Mayıs AÖF sınav giriş belgesi ve çıkmış sınav soruları ve cevapları

AÖF SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI

AÖF sınav yerleri öğrenciler tarafından merakla beklenirken, açıklama bugün Twitter hesabından duyuruldu. Anadolu Üniversitesi'nin resmi Twitter adresinden yapılan açıklamada sınav giriş belgeleri ile ilgili evrakların öğrencilerin erişimine açıldığını duyurdu.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN...

AÖF ÇIKMIŞ SORULAR

AÖF çıkmış sorular eKampüs üzerinden yayınlanıyor

AÖF çıkmış sorular aracılığıyla öğrencilerin araştırması devam ediyor. Türkiye genelinde birçok kişinin katılım sağlayacağı sınavların öncesinde AÖF çıkmış sorular ve cevapları son hazırlık mahiyeti taşıyacak.

AÖF çıkmış sorular listesi, Anadolu Üniversitesi'nin yayımlamış olduğu Ekampüs sayfası üzerinden öğrenci numarası ve şifresi ile kolayca görüntülenebilecek.


Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde yapılan sınavların soru ve cevapları ANADOLUM eKampüs Sisteminde yayınlanmaktadır. https://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden TCKN ve şifrenizle oturum açarak, çıkmış sınav sorularına bakabilir ve cevap anahtarı kısmından soruların doğru cevaplarını görebilirsiniz.

AÖF ÇIKMIŞ SORULAR İÇİN TIKLAYINIZ

SINAVDA BU ÜNİTELERDEN SORUMLU OLACAKSINIZ


Gerçekleştirdiği sınavlarda her bölüm için ünite sorumluluklarını yayımlayan Anadolu Üniversitesi, güz dönemi sınavında öğrencilerin sorumlu olduğu ünite bilgilerini erişime açtı. Lisans, Ön Lisans, İktisat ve İşletme Fakültelerine ait olan sınav sorumluluk ünitelerine aşağıdaki bağlantılardan erişebilirsiniz.
 

Açıköğretim Fakültesi Önlisans Programları

Açıköğretim Fakültesi Lisans Programları

Açıköğretim Fakültesi Öğrenci Alımı Olmayan Önlisans ve Lisans Programları

İktisat Fakültesi Lisans Programları

İşletme Fakültesi Lisans Programları


Sınava Girmek İçin Gerekli Belgeler

Fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. Kimlik Numaralı nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı/Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı, süresi geçerli pasaport, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait mavi kart, yurt dışında yapılan sınavlarda T.C. vatandaşları hariç başka bir ülkenin vatandaşları için o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.




Bunların dışındaki belgeler (sürücü belgesi, mesleki kimlik kartları vb.) sınava giriş için geçerli kimlik belgesi olarak kabul edilmez.

Sınava giriş için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz.

Öğrenciler, Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesini www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinin Öğrenci Girişi bölümüne TCKN ve şifreleri ile giriş yaparak kendi sayfalarından veya AÖF Bürolarından alabilirler.

AÖF NEDİR?

Açıköğretim Fakültesi,1982 yılında kurulmuş olan ve Uzaktan eğitim metoduyla öğrencilerine hizmet veren bir fakültedir.
Kendi ikamet ettiği ilde üniversite kazanamayıp farklı illerde okuma imkanı olmayan, hatta örgün olarak üniversite okumaya fırsatı olmayan Türk vatandaşlarının imdadına koşan bir sistemdir.Tüm Türkiye’de hizmet veren açıköğretim fakültesi, bunun yanı sıra KKTC, Türki Cumhuriyetler ve Batı Avrupa’da da Türk vatandaşlarımıza hizmet sunmaktadır.

Açıköğretim Fakültesi bulunan üniversiteler:

-İstanbul Üniversitesi (Auzef)
-Anadolu Üniversitesi (AÖF)
-Atatürk Üniversitesi (Ata-AÖF)