30 Nisan 2024 Salı / 22 Ramazan 1445

ATA AÖF yaz okulu sınav sonuçları açıklandı! ATA AÖF sınav sonuç sorgulama sayfası

ATA AÖF yaz okulu sınav sonuçları açıklandı. ATA AÖF sınav sonuçları ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Anadolu Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen yaz okulu sınavları 5 - 9 Eylül 2020 tarihleri arasında gerçekleştirildi. ATA AÖF yaz okulu sınav sonuçları ile ilgili duyuru yapıldı. 2020 ATA AÖF sınav sonuçları için sorgulama linki haberimizde yer alıyor. İşte ayrıntılar...

10 Eylül 2020 Perşembe 13:02 - Güncelleme:
ATA AÖF yaz okulu sınav sonuçları açıklandı! ATA AÖF sınav sonuç sorgulama sayfası

Açık öğretim öğrencileri tarafından heyecanla beklenen ATA AÖF yaz okulu sınav sonuçları açıklandı. Erzurum Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi kayıt yenileme işlemleri ise 5 – 15 Ekim 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Mezun olabilmek için sınavlara katılan binlerce öğrenci ATA AÖF sınav sonuçları ekranından sorgulama yapıyor. İşte detaylar...

AÖF yaz okulu sınav sonuçları açıklandı. AÖF yaz okulu sınavlarına online olarak katılan öğrenciler sonuçlarını öğrenmek için AÖF sonuç sayfasına giriş yapıyor.

Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri ATA AÖF sınav sonuçlarını ATA AÖF OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi) girişi yaparak öğrenebilirler.

ATA AÖF yaz okulu sınavı 9 Eylül tarihinde yapıldı. Online olarak tamamlanan sınavlara öğrenciler, saat 10.00 ile 21.30 aralığında erişim sağladılar. ATA AÖF yaz okulu sınav soruları her ders için 20 olarak belirlendi ve sınav süresi ise 30 dakika oldu. ATA AÖF yaz okulu sınav sonuçları için fakülteden bilgilendirme yapıldı. 

ATA ÜNİ GİRİŞ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

AÖF SINAV SONUÇLARI SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

ATA AÖF öğrenci girişi: ATA AÖF sınav sonuçları Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)

ATA AÖF yaz okulu sınavları 9 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirildi. Sınav sonuçları için ise fakülteden yapılan duyuru şu şekilde oldu;

"Sınav sonuçları 10 Eylül 2020 tarihinden sonra topluca ilan edilecektir."

Sınavlara herhangi bir sebeple giremeyen öğrenciler için ise telafi olmayacağı vurgulandı. Sınav değerlendirmesinde 4 yanlış 1 doğruyu götürecek şekilde bir puanlama sistemi baz alınacak.

AÖF ders geçme notu kaçtır? AÖF harf notları

ATA AÖF YAZ OKULU HAKKINDA

Uygulama eğitiminin dönem içerisinde alınmış olması ve ara sınav (vize) notunun oluşması şartı ile yarıyıl sonu (final) veya bütünleme sınavında başarısız olunması durumunda; Sosyal Hizmet Lisans ve Sosyal Hizmet Lisans Tamamlama programlarının müfredatında yer alan Blok Uygulama I, Blok Uygulama II ve Blok Uygulama dersleri, yaz okulunda alınabilir.

Öğrenciler, diğer yükseköğretim programlarının yaz okulundan ders alamazlar.

Bir öğrenci, aynı eğitim–öğretim yılında hem mezuniyet üç ders sınavına hem de yaz okuluna katılamaz. Bir eğitim-öğretim yılında mezuniyet üç ders sınavına katılma hakkı olan öğrenci, yaz okulu ders seçim haftasında ders seçimi yapmadan mezuniyet üç ders sınavına katılabilir ya da yaz okulundan ders seçerek yaz okuluna katılabilir. Yaz okulu kayıt işlemleri tamamlandıktan sonra, ders seçimi ile ilgili değişiklik talepleri dikkate alınmaz.

Öğrenciler, yaz okulunda açılacak derslerden, öncelikle alt yarıyıl dersleri olmak üzere, daha önce alıp başarısız olduğu (FF harf notu aldığı) ve/veya hiç almadığı derslerden en fazla 5 (beş) ders seçebilirler.