26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı! Atatürk Üniversitesi ATA AÖF sonuç sorgulama ekranı

ATA AÖF 2021-2022 Bahar Yarıyılı Final (Yarıyıl Sonu) Sınav Sonuçları Açıklandı. Öğrenciler, Yarıyıl Sonu (Final) Sınav sonuçlarına http://obs.atauni.edu.tr adresinden ulaşabilecekler. İşte ATA AÖF sınav sonuçları sorgulama ekranı...

7 Haziran 2022 Salı 14:52 - Güncelleme:
ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı! Atatürk Üniversitesi ATA AÖF sonuç sorgulama ekranı

Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi'nin Mayıs ayının 28-29 tarihlerinde uygulanan final sınavlarının sonuçları açıklandı. ATA AÖF sınav sonuçları erişime açıldı. Sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen öğrenciler, Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden ATA AÖF öğrenci girişi ile notlarını öğrenebilecek. İşte 2022 ATA AÖF sonuç sorgulama ekranı

ATA AÖF SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

ATA AÖF 2021-2022 bahar dönemi final sınavı sonuçları açıklandı.

ATA AÖF sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen öğrenciler, Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden ATA AÖF öğrenci girişinden TC Kimlik Numarası ve şifre ile sonuçları kolayca öğrenebilecek

ATA AÖF SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI IÇIN TIKLAYINIZ

Öğrenciler kalan derslerini bütünleme veya 3 ders sınavlarında verebilecek.

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAVLARI NE ZAMAN 2022?

Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi'nin bütünleme sınavları Temmuz ayının 2-3 tarihlerinde uygulanacak.

ATA AÖF Bütünleme Sınavı için Sınav Merkezi Tercihleri sistemi açılmıştır. Mevcut sınav merkezini değiştirmek isteyen öğrencilerimiz, Sınav Merkezi tercihlerini 07 Haziran 2022 Salı günü saat 23.59'a kadar yapabilirler. Aksi takdirde sistemdeki mevcut sınav merkezi tercihi geçerli olacaktır. Bütünleme sınavı ülkemizde 81 ilde ve Azerbaycan Bakü'de yapılacaktır. https://obs.atauni.edu.tr/ adresinden sınav merkezi tercihi yapılmakta ve sınav destek talepleri oluşturulmaktadır. Aynı zamanda sınav merkezi tercihleri AtaMeta uygulamamızın "Sınav İşlemleri" katından da yapılmaktadır.

ATA AÖF GEÇME NOTU KAÇ 2022?

AA, AB, BA, BB, BC, CB ve CC geçer harf notlarıdır. CD, DC ve DD harf notları ise öğrencinin son akademik durumu başarılı yani genel not ortalaması 2,00 ve üzerinde ise geçer harf notlarıdır ve öğrenci bu dersleri tekrar seçemez.

Merkezî Açıköğretim ve Uzaktan Öğretim Programlarında, ders bazında "Başarı Notu" alt sınırı uygulanır. "Başarı Notu" alt sınır değeri, laboratuvar dersleri, uygulama dersleri ve İngilizce Öğretmenliği Lisans Programında öğretim dili İngilizce olan dersler dışında 35'tir..." denilmektedir.

ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman? ATA AÖF akademik takvim 2022

CD, DC ve DD harf notları ise öğrencinin son akademik durumu Başarılı yani genel not ortalaması 2,00 ve üzerinde ise geçer harf notlarıdır ve öğrenci bu dersleri tekrar seçemez. Öğrencinin genel not ortalaması 2,00'ın altında ise; öğrenci, Genel Not Ortalamasını 2,00'ın altına düştüğü dönemden itibaren bu notları aldığı dersler tekrar seçilebilir.

FF ise Başarısız Harf Notudur ve öğrenci FF aldığı dersleri tekrar seçebilir.