19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

AUZEF sınav sonuçlarını nasıl öğrenebilirim?

AUZEF sınav sonuçlarını nasıl öğrenebilirim? sorusu AUZEF sınavına giren adaylar tarafından araştırılıyor. AUZEF sınav sonuçları, internet üzerinden sorgulanabilecek. İşte konu hakkında ayrıntılar..

30 Kasım 2020 Pazartesi 14:30 - Güncelleme:
AUZEF sınav sonuçlarını nasıl öğrenebilirim?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi sınavlarının sona ermesinin ardından gözler AUZEF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı konusuna çevrildi. Öğrenciler AUZEF sınav sonuçlarını nasıl öğrenebilirim? sorusuna yanıt arıyor. İşte detaylar...

AUZEF SINAV SONUÇLARINI NASIL ÖĞRENEBİLİRİM?

AUZEF sınav Sonuçları, İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'nin https://aos.istanbul.edu.tr/ sayfası üzerinden erişime açılacak. Aksis kullanıcı adı ve parolasını giren adaylar sınav sonuçlarını görüntüleyebilecekler.

AUZEF SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

AUZEF SINAV SONUÇLARI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

AUZEF SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

AUZEF sonuçları, öğrenme yönetim sistemi (açıköğretim öğrencileri için https://acikogretim.istanbul.edu.tr , uzaktan öğretim öğrencileri için http://ue.istanbul.edu.tr ) üzerinden açıklanıyor. Öğrenciler, Öğrenci Otomasyon Sistemi'ne (AKSİS) giriş yaparak sol sütundaki "SINAVLARIM" sekmesini takip ederek notlarına ulaşabilecek.

AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı?