24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

E-Okul VBS giriş dijital karne notları görüntüleme! E-Okul öğrenci girişi karne notları 2022

E-Okul öğrenci girişi karne notları 2022, okullarda ilk dönemin sona ermesiyle birlikte erişime açıldı. Karnelerini almayı bekleyen öğrenciler, dönem sonu not ortalaması ve öğretmen değerlendirmesi gibi bilgileri E Okul VBS öğrenci girişi karne notları görüntüleme ekranı üzerinden kontrol ediyor. İşte Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS) E-Okul öğrenci girişi karne notları 2022 görüntüleme ekranı.

20 Ocak 2022 Perşembe 17:16 - Güncelleme:
E-Okul VBS giriş dijital karne notları görüntüleme! E-Okul öğrenci girişi karne notları 2022

E-Okul VBS giriş dijital karne notları görüntüleme ekranı öğrenciler tarafından yoğun olarak ziyaret ediliyor. 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılının ilk dönemi sona erdi. Yarıyıl tatiline giren öğrenciler, 1. dönem değerlendirmesi sonucunda aldıkları karne notlarını Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS) E-Okul öğrenci girişi üzerinden öğrenebilecek. Peki dijital karne notları nasıl öğrenilir? İşte E-Okul öğrenci girişi karne notları 2022

E Okul VBS öğrenci girişi dijital karne notları görüntüleme ekranı, milyonlarca öğrenci tarafından yoğun olarak görüntüleniyor. 21 Ocak 2022 Cuma günü itibarı ile okullar yarıyıl tatiline girdi ve öğrenciler karnelerini almak için okullarına gitti. Öğrenciler, karnelerini dijital olarak da alabiliyorlar. Karnesini e-okul sistemi üzerinden alacak olan İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri, E-Okul öğrenci girişi üzerinden karne notlarını görüntüleyebilecek.

E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi VBS girişi ile dönem sonu not ortalaması, karne notu, devamsızlık ve takdir teşekkür belgesi hesaplama gibi birçok işlem kolaylıkla yapılabiliyor. Peki E-okul dijital karne nasıl görülür? e okul ortalama hesaplama ve E-okul VBS öğrenci girişi karne notları 2022 sorgulama ekranına aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

E-OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ KARNE NOTLARI 2022 İÇİN TIKLAYIN

Milli Eğitim Bakanlığı'nın kararına göre, birinci dönem sonunda karneler E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS) üzerinden dijtal karne olarak verilecek.

E-OKUL VBS GİRİŞ İLE DİJİTAL KARNE NOTLARI NASIL GÖRÜNTÜLENİR?

E-Okul VBS'ye giriş yapmak için ilk önce "e-okul.meb.gov.tr" adresine giriş yapmanız ve ardından karşınıza çıkan ekrana sizden istenilen bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde girmeniz gerekiyor.

Öğrencilerin e okul sistemine giriş yapabilmeleri için "Veli Bilgilendirme Sistemi" yazan kutucuğa tıklamaları ve daha sonra ekranda "Nüfusa kayıtlı olduğu il, okuduğu sınıf" gibi istenen bilgileri girmeleri gerekiyor.

Son olarak karşınıza çıkacak olan öğrencinin fotoğrafını doğru seçtikten sonra e-okul sistemine giriş yapılabilir.

E-Okul VBS ile sisteme giriş yaptıktan sonra, sol ekranda yer alan "e-Karne" sekmesine tıklayıp, karne ve takdir-teşekkür belgeleri görülebilecek.

E-okul VBS girişi ile; Sınav Bilgileri, Devamsızlık Bilgileri, Not Bilgisi, Haftalık Ders Programı, Burs Ödeme Bilgileri, Öğrencinin Aldığı Belgeler, Yıl Sonu Notları ve Sorumluluk /Ortalama Yükseltme Puanları gibi tüm işlemler gerçekleştirilebilir.

İSTANBUL'DA OKULLAR ERKEN TATİLE GİRDİ

İstanbul'da beklenen kar yağışı nedeniyle yarıyıl tatili erken başladı.

Twitter hesabından açıklama yapan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, okulların kapanış saatinin erkene çekildiğini belirtti.

Yerlikaya, "21 Ocak Cuma günü ilimizde beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle; Normal eğitim yapan okullarımızda saat 10.00, ikili eğitim yapan okullarımızda; sabahçılar saat 10.00, öğlenciler saat 14.00'ten sonra yarıyıl tatiline başlayacaktır. İyi tatiller, dinlenmeyi ihmal etmeyin" ifadeleri kullandı.

Karneler saat kaçta verilecek 2022?