4 Mayıs 2024 Cumartesi / 26 Sevval 1445

2023 GSB personel alımı başvuruları nereden yapılır? Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı başvuru ekranı

GSB personel alımı başvuruları başladı. Adaylar GSB başvurularını 28 Ağustos ile 6 Eylül tarihleri arasında Gençlik ve Spor Bakanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı üzerinden yapabilecek. Başvuruda bulunacak adayların, 2022 KPSS B grubu KPSS P3 puanı, 2022 KPSS B grubu KPSS P94 puanı, 2022 KPSS B grubu KPSS P93 puanı ve KPSS P94 puanı elde etmiş olması gerekiyor. Peki GSB personel alımı başvuruları nereden yapılır? 2023 GSB personel alımı başvuru ekranı

28 Ağustos 2023 Pazartesi 12:45 - Güncelleme:
2023 GSB personel alımı başvuruları nereden yapılır? Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı başvuru ekranı

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) merkez ve taşra teşkilat birimlerinde istihdam edilmek üzere: Psikolog, Büro Personeli ve Destek Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi ve Destek Personeli (Bakım-Onarım) görevlisi olmak üzere toplam 11 bin 455 personel alımı yapacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuru ekranı bugün erişime açıldı. Buna göre GSB personel alımı başvuruları nereden yapılır? İşte 2023 GSB personel alımı başvuru ekranı

GSB PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI NEREDEN YAPILIR?

GSB personel alımı başvuruları e-Devlet üzerinden Gençlik ve Spor Bakanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresinden gerçekleşecek.

2023 GSB PERSONEL ALIMI BAŞVURU EKRANI

Adaylar başvurularını, alımların Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından e-Devlet üzerinden Gençlik ve Spor Bakanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresinden elektronik ortamda yapabilecek.

GSB PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NE ZAMAN?

Bakanlıktan başvurulara ilişkin yapılan bilgilendirmeye göre de büro personeli, psikolog ve destek personeli (temizlik) için 28 Ağustos- 1 Eylül 2023 tarihlerinde; koruma ve güvenlik görevlisi, destek personeli (bakım-onarım) için ise başvurular 28 Ağustos- 6 Eylül 2023 tarihlerinde yapılabilecek.

GSB 2023 personel alımı kadro dağılımı ve başvuru şartları