2 Mayıs 2024 Perşembe / 24 Sevval 1445

KPSS önlisans sonuçları ne zaman açıklanacak?

KPSS önlisans sonuçları için geri sayım başladı. Binlerce memur adayının katıldığı sınav sonrasında adaylar aldıkları puan doğrultusunda tercih yapacaklar. Peki KPSS önlisans sonuçları açıklandı mı? ÖSYM, 2022-2023 sınav takviminde KPSS önlisans sonuçlarının açıklanacağı tarihi belirtti. Buna göre KPSS önlisans sonuçları ne zaman açıklanır?

1 Kasım 2022 Salı 15:05 - Güncelleme:
KPSS önlisans sonuçları ne zaman açıklanacak?

KPSS önlisans sonuçları için heyecan dorukta. 2 yıllık üniversite mezunlarının katılım sağladığı sınavın değerlendirme süreci sona erdi. Ekim'in 9'unda gerçekleştirilen KPSS önlisans sınavının sonuçları, ÖSYM tarafından belirlenen tarihte açıklanacak.

KPSS önlisans sınav sonuçları açıklandı! ÖSYM sonuç açıklama sistemi (sonuc.osym.gov.tr) KPSS önlisans sonuçları

KPSS ÖNLİSANS SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

KPSS Ön Lisans sonuçları henüz açıklanmadı. ÖSYM'nin sınav takvimine göre KPSS sonuçları Kasım ayının 3'ünde erişime açılacak.

KPSS branş bazında sıralamalar açıklandı! 2022 KPSS branş sıralaması nasıl öğrenilir?

Adaylar T.C. kimlik numarası ve şifreleriyle birlikte sınav sonuçlarını öğrenebilecek. Sınav sonuç ekranında Genel Kültür-Genel Yetenek oturumlarından elde edilen puan ve doğru yanlış cevap sayıları yer alacaktır. Sınav sonuçları mobil uygulama üzerinden de sorgulanabilir. KPSS önlisans sonuçları, adaylara basılı olarak bildirilmeyecektir. İnternet üzerinden açıklanan sonuçlar tebliğ hükmündedir.