27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

KPSS lise sınav sonuçları açıklandı mı?

KPSS ortaöğretim lise 2018 sonuçları ne zaman açıklanır? ÖSYM KPSS sonuçları açıklandı mı?

24 Ekim 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
KPSS lise sınav sonuçları açıklandı mı?

7 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştirilen KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) ortaöğretim sınav sonuçları için geri sayım başladı. Memur olarak çalışmak isteyenlerin mutlaka katılması gereken KPSS gerçekleşti. Adaylar ortaöğretim (lise) KPSS ardından sınav sonuçlarını merak ediyor. KPSS maratonunda bir viraj daha dönüldü.

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından KPSS Ortaöğretim sınavı 7 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştikten sonra sınav merkezi döküman sayfasında soruları yayımladı.

KPSS Ortaöğretim soruları, döküman ve AİS sayfasında kurum tarafından yayımlandı. AİS sayfasındaki Temel Soru Kitapçığı Görünteleme, 19 Ekim 2018 tarihine kadar erişime açık.

ÖSYM AİS KPSS SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

KPSS SINAV SONUCU NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2018 Ortaöğretim KPSS sınavının 7 Ekim Pazar günü gerçekleştirilmesinin ardından, sonuçlar 8 Kasım 2018 günü açıklanacak. 2015 KPSS Ortaöğretim Sonuçları açıklandığı an ÖSYM’nin sonuç açıklama platformu olan https://sonuc.osym.gov.tr/ adresinden öğrenilebilir durumda olacak. Sınav sonucunu öğrenebilmek için T.C. Kimlik Numaranız ile size özel belirlenen ÖSYM Aday Şifrenizi sisteme girmeniz yeterli olacaktır.