25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

ÖSYM MSÜ sınav sonuçları sorgulama ekranı! 2022 MSÜ sınav sonuçları

2022-MSÜ Sınav Sonuçları Açıklandı. Mart ayının 27'sinde gerçekleştirilen MSÜ sınav sonuçları ÖSYM tarafından erişime açıldı. Adaylar, sınav sonuçlarına ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile erişebileceklerdir. MSÜ sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar 2. aşama için YKS sınavına girecekler. İşte ÖSYM MSÜ sınav sonuçları sorgulama ekranı

13 Nisan 2022 Çarşamba 15:03 - Güncelleme:
ÖSYM MSÜ sınav sonuçları sorgulama ekranı! 2022 MSÜ sınav sonuçları

MSÜ sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. MSÜ sınav sonuçları ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden erişime açıldı. Sınava katılan adaylar, MSÜ sonuçlarına göre mülakat için YKS'ye katılacaklar. MSÜ Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavına katılan öğrenciler, MSÜ sonuçlarına T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile erişebileceklerdir. İşte ÖSYM MSÜ sınav sonuçları sorgulama ekranı

2022 MSÜ SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

Milli Savunma Üniversitesi'nin, lisans düzeyinde askeri eğitim alacak öğrencilerin belirlenmesi amacıyla uyguladığı MSÜ sınavının sonuçları 14 Nisan 2022 tarihinde açıklandı.

ÖSYM MSÜ SONUÇ SORGULAMA EKRANI

Milli Savunma Üniversitesi kadrolarında görev almak isteyen binlerce öğrencinin katılım gösterdiği MSÜ sınav sonuçları, ÖSYM'nin sonuç sorgulama adresi üzerinden erişime açıldı.

MSÜ SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLİR?

Adaylar sınav sonuçlarını; T.C. Kimlik Numarası ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir. Adaylara sonuç belgesi gönderilmeyecektir. İnternet sayfasında ilan edilen sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmündedir.

ÖSYM, adaylara yönelik sınav sonuç belgelerinin doğrulanmasını sağlamak üzere "Sonuç Belgesi Kontrol Sistemi" işlemini hizmete sunmuştur. Bu amaçla kullanılmak üzere Sınav Sonuç Belgelerinin en alt kısmına, sistem tarafından rastgele üretilmiş bir "Sonuç Belgesi Kontrol Kodu" basılmaktadır. Söz konusu işleme https://sonuc.osym.gov.tr üzerinde Sonuç Belgesi Kontrol Sistemi sayfasından ulaşılmaktadır.

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavını başarıyla geçen adaylar mülakat aşamasına katılabilmek için YKS'ye de katılacak.

2022-MSÜ'ye başvuran adayların, Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları 2'nci Seçim Aşamalarına katılabilmeleri için ayrıca TYT ve ATY'ye katılmaları gerekiyor.

MSÜ baraj puanı kaç? MSÜ taban puanları 2022

MSÜ kaç net kaç puan? MSÜ puan hesaplama