25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

BİM 23 Aralık 2020 aktüel ürünler satışta! BİM'de bu hafta neler var?

BİM'in bu hafta için hazırlanan aktüel ürünleri satışa sunuldu. Her Salı ve Cuma raflarını yenileyen BİM aktüel ürünler kataloğunda bu hafta yine birçok üründe sürpriz indirimler var. BİM Çarşamba kataloğunda bu hafta kapüşonlu sweatler, akrilik battaniye, salon çiçekleri ve mutfak ürünlerindeki fırsatlar göze çarpıyor. BİM'de bu hafta; Yaş meyve-sebze presi, blender seti, Stanley termos, 5 parça kırmızı tencere seti ve mutfak ürünleri dikkat çeken ürünler arasında yer alıyor. İşte haftanın aktüel kataloğu.

23 Aralık 2020 Çarşamba 14:08 - Güncelleme:
BİM 23 Aralık 2020 aktüel ürünler satışta! BİM'de bu hafta neler var?

BİM bu hafta Cuma günü satışa sunulacak olan aktüel ürünler kataloğunu 23 Aralık 2020'de satışa sundu. Yılbaşı için indirimli ürünlerin yer aldığı BİM 23 Aralık 2020 aktüel ürünler kataloğunda birbirinden uygun fırsat ürünleri yer alıyor. BİM Çarşamba aktüel ürünler kataloğunda Yemek takım, çaydanlık, tava ve tencere setleri gibi birçok indirimli ürün bulunuyor. İşte 23 Aralık 2020 BİM aktüel ürünleri kataloğu.

BİM aktüel ürünlerde bu hafta Dijitsu 65 Inç Uydu Alıcılı Smart LED TV, Buhar Kazanlı ÜtÜ, Dik Durabilen Süpürge, Saç Kurutma Makinesi, Çift Taraflı Büyük Isıtıcı ve mutfak ihtiyaçları kapsamındaki ürünler kaçırılmaz fırsatla geliyor. Her hafta birbirinden ucuz ürünlerin yer aldığı BİM aktüel kataloğu bu hafta yine müşterilerin yüzünü güldürecek.

BİM aktüel ürünlerinde bu hafta; Televizyon, Buhar Kazanlı Ütü, Dik Süpürge, Saç Kurutma Makinesi, Isıtıcı, Saç Düzleştirici, Gramafon, Lambader, Bez Dolap, Tekerlekli Askılık, Aksesuar ve Takı Dolabı ve daha birçok indirimli ürün satışa sunulacak. İşte BİM'e bu hafta gelecek olan indirimli aktüel ürünlerin tamamı...

A101'de bu hafta neler var? 24 Aralık 2020 A101 aktüel ürünler kataloğu

ŞOK'ta bu hafta İndirimde neler var? ŞOK 23 Aralık 2020 aktüel ürünler satışta!