20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

BİM 7 Temmuz 2020 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı

BİM aktüelde bu hafta da mutfak ve gıda erzaklarıyla müşterilerinin yüzünü güldürecek. BİM'e gelecek aktüel ürünlerde bu Salı içecekler ve gıda malzemeleri yer alıyor. BİM'e bu salı gelen aktüel ürünler kataloğundaki sürpriz indirimler haberimizde. BİM'e Salı günü gelecek aktüel ürünler kataloğunda bu hafta; Kurabiye, tereyağı ve bisküvi çeşitleri gibi gıda ürünleri yer alıyor. İşte BİM 7 Temmuz 2020 aktüel ürünler kataloğu.

5 Temmuz 2020 Pazar 13:58 - Güncelleme:
BİM 7 Temmuz 2020 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı

BİM'e Salı günü gelecek olan aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Peki BİM'e Salı günü neler gelecek? Her hafta raflarını yenileyen BİM marketin aktüel ürünler kataloğunda bu hafta yine birçok üründe sürpriz indirimler var. BİM 7 Temmuz 2020 aktüel ürünler kataloğu haberimizde yer alıyor. İşte BİM 7 Temmuz 2020 aktüel ürünler kataloğu...

BİM'de bu hafta gıda ürünleri ön planda yer alırken atıştırmalık ürünlerin yanı sıra meşrubat ürünleri de indirimleriyle dikkat çeken ürünler arasında.

BİM HAKKINDA

Faaliyetlerine 1995 yılında 21 mağazayla başlayan BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. BİM ana ilkesi, temel gıda ve tüketim malzemelerinin mümkün olan en uygun fiyat ve yüksek kaliteyle tüketiciye ulaştırılmasıdır.

Yüksek indirim (hard-discount) modelinin Türkiye’deki ilk temsilcisi olan BİM, portföyünü yaklaşık 750 ürünle sınırlı tutmakta ve çok sayıda özel markalı ürüne sahip olmayı hedeflemektedir.

BİM, mağaza sayısı ve cirosunu istikrarlı bir biçimde artırma politikasını 2019 yılında da sürdürmüştür; Yıl içinde beş yeni bölge merkezinin yanısıra 766 (+29 FİLE) yeni mağaza açarak mağaza sayısında yaklaşık %12 oranında büyüme kaydeden BİM, 2019 yıl sonu itibariyle Türkiye’de 7.438 (FİLE ile 7.531) mağaza sayısına ulaşmıştır. BİM, gelişimini, kalite anlayışından ve müşteri memnuniyeti önceliğinden vazgeçmeksizin, etkin maliyet yönetimi politikasıyla sürdürmektedir.

BİM Türkiye'nin yanı sıra yurt dışında da faaliyetlerini sürdürmektedir. BİM, Fas'ta 2019 yılında 55 yeni mağaza açarak 497 mağazaya ulaşmıştır. İkinci yurt dışı operasyonu olan Mısır’da ise 2019 yılı sonunda 320 mağazası bulunmaktadır.

BİM, başta müşterileri ve tedarikçileri olmak üzere tüm paydaşlarıyla kurduğu güvene dayalı ilişkiler ve çalışanlarının kusursuz hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam etmektedir.

A101 9 TEMMUZ  AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI