29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Katarlılar ‘Finansbank’ adından vazgeçmedi

Haziran ayında satış sürecini tamamlayarak Finansbank’ın yeni sahibi olan Qatar National Bank, başlattığı yeni dönemde Finansbank adından vazgeçmedi ve ‘QNB Finansbank’ adıyla faaliyet göstermeye karar verdi.

22 Ekim 2016 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Katarlılar ‘Finansbank’ adından vazgeçmedi

Bankanın gelecek dönem hedefleri ile kurumsal kimlikteki değişikliklere ilişkin düzenlenen bilgilendirme toplantısı, QNB Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras ve QNB Finansbank Genel Müdürü Temel Güzeloğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi. Aras bu yatırımla birlikte, 630’dan fazla şube ve 12 binden fazla ‘Finansçı’ ile kendilerini Türkiye’nin en büyük 5. özel bankası yapan başarı hikayelerinde yeni bir sayfa açıldığını anlattı.

‘O NE BE’ OKUNMASIN DİYE...

Ömer Aras, logo değişimi konusunda araştırma yapılıp yapılmadığına ilişkin soruyu, “QNB’yi okurken sıkıntı olabilir. Q, Türkçe’de yok. Normal şartlarda vatandaş bunu ‘O Ne Be’ diye okur. ‘Q Ne Be’ diye de okursan ‘Künefe’ gibi bir şey olur. En sonunda QNB Finansbank olarak kullanılmasına karar verdik” diye yanıtladı. QNB Finansbank Genel Müdürü Temel Güzeloğlu da “Kurumsal bankacılık ve proje finansmanı alanlarında daha aktif olacağız. QNB, Türkiye’nin alt yapısından büyük yatırımlara kadar hepsinde olmamızı istiyor. Bu bizi çok mutlu ediyor. Yine QNB Grubu’nun faaliyette olduğu coğrafyalar ile Türkiye arasındaki dış ticaret işlemlerinin finansmanında önümüzdeki dönemde Türkiye’deki lider banka olmayı hedefliyoruz” diye konuştu.