29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

ŞOK indirimleri kaldığı yerden devam ediyor

ŞOK aktüel bu haftaya özel 25 TL ve üzeri alışverişlerinize 400 gr Bahçıvan tost peynirini 16 TL yerine 9 TL uygun fiyat ile sizlere sunacak. Yine bayram haftasına özel ikincisi yüzde elli indirimli satılacak olan ürünleri sadece ŞOK aktüelde bulabilirsiniz

22 Ağustos 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
ŞOK indirimleri kaldığı yerden devam ediyor

ŞOK AKTÜEL 22 AĞUSTOS İNDİRİM KATALOĞU

ŞOK aktüel son sayfasında Deren markasına ait ürünlerin tanıtımını yapıyor. Tek sayfada yer verdiği Deren marka Rize ve Filiz çay çeşitleri dikkatimizi çeken ürünler oluyor. Her zaman çok net hazırladığı ŞOK aktüel kataloğu ile müşterisinin karşısına çıkan marketimizde yılın her mevsimi indirim havasında geçiyor. Bayram seyran demeden kampanyalarını yayınlamaya özen gösteren ŞOK aktüel’in indirim broşürlerini mutlaka inceleyiniz. Her zaman olduğu gibi indirimli aktüel ürünler listesi haberimizin sonunda ekli, bulunmaktadır. Diğer marketlerin bayram özel kampanyalarını da sitemizde takip edebilirsiniz.

 

Her hafta olduğu gibi yine “Her gün düşük fiyatlarla ŞOK yeter de artar” diyerek ŞOK aktüel indirimleri ile katalog ayrıntılarını size ulaştırmaya çalışıyoruz. ŞOK aktüel bu haftaya özel 25 TL ve üzeri alışverişlerinize 400 gr Bahçıvan tost peynirini 16 TL yerine 9 TL uygun fiyat ile sizlere sunacak. Yine bayram haftasına özel ikincisi yüzde elli indirimli satılacak olan ürünleri sadece ŞOK aktüelde bulabilirsiniz. 650 ml Carte Dor dondurma çeşitlerinin ikili fiyatı 14,50 TL olacak. Çok tercih edildiğini bildiğimiz Magnum 6’lı mini dondurma çeşitleri de ŞOK aktüelde 16,95 TL olacak.