27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı... Çılgın teklif! Sürpriz kulüp devreye girdi

Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı'nın Lille sonrası kariyeri belli olmaya başladı. Newcastle United ve Galatasaray'ın talip olduğu Yusuf Yazıcı için CSKA Moskova 15 milyon euro teklif yapmaya hazırlanıyor. Burak Yılmaz ise sezon sonunda takımdan ayrılacak.

Star.com.tr31 Aralık 2021 Cuma 11:13 - Güncelleme:
Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı... Çılgın teklif! Sürpriz kulüp devreye girdi

Milli yıldızlar Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı Lille'den ayrılmaya hazırlanıyor. Sözleşme yenilememe kararı alınan Burak Yılmaz sezon sonundan takımdan ayrılacak. Yusuf Yazıcı için ise devre arasında gelen transfer teklifleri değerlendirilecek. 24 yaşındaki milli orta saha için şimdiden 3 teklif bulunuyor.

BURAK YILMAZ VE YUSUF YAZICI DÖNEMİ SONA ERİYOR

Newcastle United, Galatasaray ve CSKA Moskova Yusuf Yazıcı için resmi girişimde bulunmaya hazırlanıyor. Rus basınının iddiasına göre Moskova ekibi Yusuf Yazıcı için 15 milyon euro bonservisi gözden çıkardı. Lille'de şampiyonluk yaşayan Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı'nın Fransa kariyeri bu sezon sona eriyor.

YUSUF YAZICI İÇİN MESUT ÖZİL BENZETMESİ

İngiliz medyası Newcastle United'ın ilgilendiği Yusuf Yazıcı için "Yeni Mesut Özil" benzetmesi yaptı. İngiliz ekibi milli yıldız için Lille'e teklifini sunmaya hazırlanıyor.

1 ŞAMPİYONLUK 1 SÜPER KUPA

35 yaşında Avrupa kulübü Lille'e transfer olan Burak Yılmaz 1 Fransa Ligue 1 şampiyonluğu bir de Fransa Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı. Milli yıldız Lille'de çıktığı 57 maçta 24 gol 9 asist yapmayı başardı.

Lille kariyerine iyi bir başlangıç yapan Yusuf Yazıcı ise daha sonrasında yaşadığı sakatlıklar nedeniyle inişli çıkışlı performans gösterdi. İkinci yılında Fransa Ligue 1 şampiyonluğunu yaşayan Yusuf Yazıcı en iyi performans gösterdiği sezonu da yaşamış oldu. Yusuf geçtiğimi sezon Avrupa Ligi'nde gol kralı olmuştu.

Star.com.tr