26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Anlaşma sağlandı! Cristiano Ronaldo resmen dünya devine gidiyor

Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'daki geleceği belirsizliğini sürdürürken transferde sürpriz bir gelişme yaşandı. Cristiano Ronaldo'nun menajerinin Bayern Münih ile görüştüğü ve anlaşmaya yakın olduğu öne sürüldü. İşte detaylar...

Star Gazetesi9 Haziran 2022 Perşembe 19:04 - Güncelleme:
Anlaşma sağlandı! Cristiano Ronaldo resmen dünya devine gidiyor

Manchester United'daki geleceği belirsizliğini koruyan ve takımdan ayrılıp ayrılmayacağı tartışma konusu olan Cristiano Ronaldo için transferde sürpriz bir gelişme yaşandı. Cristiano Ronaldo'nun menajerinin Bayern Münih ile görüştüğü ve anlaşmak üzere oldukları iddia edildi.

CRISTIANO RONALDO İÇİN BAYERN MÜNİH İDDİASI

Almanya basınında yer alan habere göre; İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da forma giyen yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes transfer için harekete geçti. Mendes, yıldız oyuncu için Bundesliga ekibi Bayern Münih ile görüşmek için Almanya'ya gitti.

ANLAŞMAYA YAKINLAR

Haberde, Jorge Mendes'in Alman ekibiyle anlaşmaya yakın olduğu ve transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı belirtildi.

Cengiz Ünder, Avrupa'yı fethetti! İnanılmaz başarı...

CRISTIANO RONALDO'NUN BU SEZONKİ PERFORMANSI

Cristiano Ronaldo, geçtiğimiz sezon Manchester United formasıyla 38 resmi maçın 35'inde ilk 11'de yer aldı. 37 yaşındaki Portekizli yıldız, bu karşılaşmalarda 24 gol ve 3 asistle takımına katkıda bulundu.

Star Gazetesi