26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Galatasaray Fernando Muslera kararını verdi! Yıldız kalecinin kaderi belli oldu

Galatasaray'da kaleci Fernando Muslera'nın takımdan ayrılacağı yönünde sarı kırmızılı yönetici Işıtan Gün açıklamalarda bulunmuştu. Galatasaray'ın Fernando Muslera için ayrılık kararı almadığı yeni transfer edilen Inaki Pena'nın da alternatif olarak kadroya takviye edildiği öğrenildi. İşte detaylar...

Star.com.tr3 Şubat 2022 Perşembe 12:50 - Güncelleme:
Galatasaray Fernando Muslera kararını verdi! Yıldız kalecinin kaderi belli oldu

Fernando Muslera Süper Lig'de oynanan Sivasspor maçında sakatlanmış ve sahalardan 8-10 hafta arasında uzak kalacağı açıklanmıştı. Sarı kırmızılılarda kaleci arayışına çıkmış ve son olarak Barcelona'da forma giyen Inaki Pena'da karar kılarak kadrosuna katmıştı. Ancak Muslera'nın şubay ayı içerisinde sahalara döneceğini hesaplayan Galatasaray yönetimi yeni transfer Pena'yı Muslera'nın yedeği olarak düşünüyor. Uruguaylı kaleci sakatlığının ardından formayı alacak.

İnanılmaz başarı! Hakan Çalhanoğlu Avrupa'yı fethetti

FERNANDO MUSLERA AVRUPA LİGİ'NE ODAKLANDI

Sarı kırmızılılar Borussia Dortmund forması giyen Roman Bürki ile anlaşma sağlamıştı. Ancak İsviçreli kaleci Galatasaray'da oynama garantisi istedi. Fernando Muslera'nın sahalara erken döneceğini bekleyen sarı kırmızılılar Bürki'ye forma garantisi veremedi. Muslera'nın iyileşmesi durumunda takımın birinci kalecisi olacağı belirtildi. Galatasaray mart ayında Avrupa arenasına tekrar dönecek. Muslera'nın da tamamen Avrupa maçlarına odaklandığı ve kendisini Avrupa maçlarında hazırladığı öğrenildi.

14 KUPA KAZANDI

11 sezondur forma giyen Fernando Muslera sarı kırmızılılarda 5 Süper Lig şampiyonluğu yaşadı. 35 yaşındaki file bekçi Galatasaray'da toplam 14 kupa kaldırırken şampiyonlukların yanı sıra 4 Türkiye Kupası, 5 de Süper Kupa kazandı.

Star.com.tr