28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

Galatasaray'dan Volkan Demirel'e ağır darbe! Ortalık yıkıldı

Volkan Demirel, teknik direktörlüğünü yaptığı Hatayspor ile Galatasaray'a karşı büyük bir hezimet yaşadı. Karşılaşmadan 4-0 mağlup ayrılan Volkan Demirel, futbolculuk ve teknik direktörlük kariyerinde bir ilki yaşadı. İşte detaylar...

17 Ocak 2023 Salı 18:57 - Güncelleme:
Galatasaray'dan Volkan Demirel'e ağır darbe! Ortalık yıkıldı

Süper Lig'in 19. Haftasında Volkan Demirel ve ekibi Hatayspor deplasmanda Galatasaray'a 4-0 mağlup oldu. Bu yenilginin ardından teknik direktör Volkan Demirel, hem futbolculuk hem de hocalık kariyerinde bir ilki yaşadı.

VOLKAN DEMİREL VE HATAYSPOR'UN GALATASARAY HEZİMETİ

Hatayspor, teknik direktör Volkan Demirel'in yönetiminde Süper Lig'in 19. hafta mücadelesinde deplasmanda Galatasaray'ın konuğu oldu. Karşılaşmadan bordo-beyazlılar, sarı-kırmızılılara 4-0 mağlup oldu.

VOLKAN DEMİREL BİR İLKİ YAŞADI

Bordo-beyazlıların teknik direktörü Volkan Demirel, Galatasaray'a karşı bir ilki yaşadı. Opta verilerine göre; Volkan Demirel, futbolculuk ve teknik direktörlük kariyerinde Galatasaray'a rakip olduğu 34 resmi maçtaki en farklı mağlubiyetini bu maçla Hatayspor'un başında aldı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Volkan Demirel, teknik direktörlüğünü yaptığı Hatayspor'da bu sezon şu ana kadar 12 resmi maça çıktı. Bu karşılaşmalardan 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 16 puan toplayan bordo-beyazlılar, 16. sırada yer aldı.