6 Mayıs 2024 Pazartesi / 28 Sevval 1445

Transferde sürpriz gelişme! Ve Kerem Aktürkoğlu tercihini yaptı

Başarılı futbolcu Kerem Aktürkoğlu sarı kırmızılarda gösterdiği performans sonrası Avrupa'dan teklif almaya devam ediyor. Yıldız oyuncu transferde kararını vermiş gibi gözüküyor. Kerem Aktürkoğlu gideceği ülke için dil eğitimi almaya başladı. İşte detaylar...

Fotomaç24 Ocak 2023 Salı 08:18 - Güncelleme:
Transferde sürpriz gelişme! Ve Kerem Aktürkoğlu tercihini yaptı

Türk futbolunun ve Galatasaray'ın başarılı milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu geçtiğimiz sezon yaptığı çıkışla tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Avrupa'nın önde gelen kulüpleri yıldız futbolcu için transfer yarışına girerken Kerem Aktükoğlu transferde tercihini yaptı. Başarılı oyuncu Atletico Madrid'in sarı kırmızılılara teklif yapmasını bekliyor.

KEREM AKTÜRKOĞLU İSPANYOLCA DERSLERİ ALMAYA BAŞLADI

24 yaşındaki futbolcuya Fransa'dan Marsilya ve Lyon da talip. Geçtiğimiz sezondan bu yana oyuncuyu takip eden Fransız ekiplerinin yanı sıra Atletico Madrid de Kerem Aktürkoğlu'nu uzun süredir takip ediyor. Transferde harekete geçmeye hazırlanan İspanyol ekibi, sarı kırmızılıların kapısını çalacak. Başarılı futbolcu Kerem Aktürkoğlu ise şimdiden hazırlıklara başladı. Yıldız futbolcu özel olarak İspanyolca dersi alıyor.

8 GOL 2 ASİST

Kerem Aktürkoğlu bu sezona sarı kırmızılarda tutuk başlasa da son haftalarda performans olarak çıkışa geçti. Derbide Fenerbahçe ağlarını sarsan genç oyuncu bu sezon çıktığı 22 maçta 8 gol 2 asistlik performans sergiledi.