9 Mayıs 2024 Perşembe / 2 Zilkade 1445

Kişilik testi zekanızı ortaya çıkarıyor! Resimdeki 12 hayvanı görebilen herkesten daha zeki!

Kişilik testi temasıyla yapılan bu optik illüzyon resminde 12 tane hayvan yer alıyor. Hayvanlar, çizim tekniğiyle iç içe çizildiği için yapılan anketlerde sadece 2 veya 3 tanesi algılanabiliyor. Henüz resimdeki 12 hayvanın hepsini kimse göremedi. Peki siz resimde kaç hayvan görüyorsunuz?

11 Kasım 2022 Cuma 16:05 - Güncelleme:
Kişilik testi zekanızı ortaya çıkarıyor! Resimdeki 12 hayvanı görebilen herkesten daha zeki!

Bu renkli çizimlerden oluşan resimde 12 farklı hayvan yer alıyor. Her hayvan ise ayrı renklerle resmedilmiş. İlk başta kişilik testi olarak ortaya çıkan bu optik illüzyon tablosunda 12 hayvanın hepsini birden gören kişiler daha zeki olarak kabul ediliyor. Peki siz kaç tane hayvan gördünüz? İşte kafa karıştıran kişilik testi

12 HAYVANDAN KAÇ TANESİNİ GÖRÜYORSUNUZ?

Bir optik illüzyon, bir nesnenin veya çizimin veya insanların veya hayvanların, beynin şeyleri algılama biçimine meydan okuyan, zihin büken, derinden büyüleyici, şekil değiştiren bir görüntüsüdür.

Yukarıdaki görsel Myers-Briggs kişilik testinden esinlenerek çizildi. Bu optik illüzyonda 12 farklı hayvan arasında ilk gördüğünüz hayvanın, kişilik tipinizin temel özelliklerini ortaya çıkardığı söyleniyor. Resimde ilk olarak hangi hayvanı gördüğünüze bağlı olarak kişilik özelliklerinizi ortaya koyan bu optik illüzyonda henüz tüm hayvanları gören olmadı. Aşağıdaki görseli dikkatle inceleyip 12 hayvanı bulmaya çalışın.

Kişilik testleri genellikle algılanan nesneyle anlamlandırılır.

Resimdeki 12 hayvanı görebilen kişikerin herkesten daha zeki olduğu iddia edildi.

Bu görsel; İçe dönüklük/dışadönüklük açısından kişilik tipi, algılama,sezgi, düşünme/duygu, yargı ve algı açısından güçlü yanlarını belirlemek için tasarlanmıştır.

Bu optik illüzyon fotoğrafında bulunan 12 hayvanın hepsini birden görebilen kişilerin üstün zeka testini başarıyla geçtiği iddia ediliyor. Dünya çapında konuşulan bu optik illüzyon temalı kişilik testi, ilk başta algıları alt üst ediyor.

Tüm hayvanları görebildiniz mi? İşte tek tek resimdeki hayvanların isimleri:

Aslan, kedi, kurt, zürafa, tilki, ayı, kaplumbağa, fil, maymun, baykuş, at, balina.

Ayrıca bu resimde gördüğünüz ilk hayvan kişilik tipinizi ortaya çıkaracaktır. İlk hangi hayvanı gördünüz? İşte gördüğünüz hayvana göre karakter analizi

ASLAN - Doğuştan Lider

İlk olarak aslan gördüyseniz, doğuştan lidersiniz demektir. Kendine çok güvenen ve hırslı bir insansınız.

KEDİ - Kararlı

Optik illüzyon görüntüsünde önce kediyi görürseniz, hayatta çok motive ve kararlısınız demektir. Bu aynı zamanda, zaman zaman içe dönük ve ruhtan bağımsız olma eğiliminiz olduğu anlamına gelir.

KURT - Gizemli

İlk önce kurt resmini gördüyseniz, o zaman gizemli bir insansınız ve diğerlerinin anlaması zor olabilir. Bu aynı zamanda kendinizden yüksek beklentileriniz olduğu anlamına gelir.

BALINA - Kendini Bilen

İlk olarak balinanyı gördüyseniz, kim olduğunuzu ve hayatta ne elde etmek istediğinizi biliyorsunuz demektir.

AT - Maceracı ve Bağımsız

İlk önce at şeklini gördüyseniz, bağımsız olmayı tercih eden, özgür ruhlu ve maceracı bir insansınız demektir.

BAYKUŞ - Akıllı ve Hassas

Kişilik testinde ilk bakışta baykuşu gördüyseniz, o zaman çok zeki ama aynı zamanda çevrenize karşı oldukça duyarlısınız demektir.

TİLKİ - Çekingen ve Tutkulu

İlk önce tilki görüntüsünü gördüyseniz, bazen biraz çekingen olabilirsiniz, ancak aynı zamanda tutkulu ve cesursunuz demektir.

MAYMUN - Eğlenceli

İlk önce maymunun yüzünü gördüyseniz, gülmekten hoşlanan ve arkadaş ortamında ilgi çeken eğlenceli bir insansınız demektir.

FİL - Güçlü Ruhlu ve Özverili

Resimde ilk gördüğünüz fil hayvanı ise, güçlü bir ruhunuz olduğu ve başkalarına sevgi ve özen gösterme konusunda özverili olduğunuz anlamına gelir.

KAPLUMBAĞA - Zeki ve İçine kapanık

İlk önce kaplumbağayı gördüyseniz, o zaman akıllı bir insansınız, ancak oldukça içe dönük olabilirsiniz ve şarj olmak için düzenli olarak yalnız zamana ihtiyacınız var demektir.

AYI - Güçlü ve Cesur

İlk önce ayıyı gördüyseniz, o zaman güçlü ve cesur bir insansınız demektir. İnsanlar, özellikle de zor zamanlarda size güvenirler.

Zürafa - Pratik ve Sabırlı

Bu optik illüzyon testinde önce zürafanın yüzünü gördüyseniz, pratik, sabırlı, pozitif ve aynı zamanda bağımsız bir insansınız demektir.

Farklı uçağı 10 saniyede bulan Sherlock'tan daha zeki! Sadece keskin gözlü insanların %5'i ince detayı yakalıyor!