27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Korkunç görüntüler! Zehirli yılanların istila ettiği tesis kapatıldı

Avustralya'nın Sidney kentinde, zehirli yılanlar bir sağlık tesisini istila etti. Şehrin batısındaki tesis, zehir yılanların istilası sonrası kapatıldı.

Star Gazetesi6 Mayıs 2022 Cuma 15:52 - Güncelleme:
Korkunç görüntüler! Zehirli yılanların istila ettiği tesis kapatıldı

Sidney'in batısındaki bir COVID-19 test merkezi arazisinde, davetsiz misafirlerin akınına uğradı.

Tesisin bahçesi, otoparkı ve diğer bölgelerinden gelen görüntülerde, ortalıkta gezinen kırmızı karınlı kara yılanları görülüyor.

Zehirli yılan istilasının ardından, tesisin kapatıldığı bildirildi.

ZEHİRLİ YILAN İSTİLASINDAN KORKUTAN GÖRÜNTÜLER

St Marys'deki saha çalışanları, küçük ve orta boyda bir dizi kırmızı yılanla karşılaştıktan sonra, Avustralyalı yılan avcısı Sean Cade'de haber verdi.

Tesise gelen Cade, tekerlekli çöp kutusu ve kanca kullanarak yılanları yakalamaya çalıştı. Cade'in görünürdeki tüm yılanları yakaladığı ve güvenlik için tüm tesisi kontrol ettiği bildirildi.

Birden fazla yılanın görülmesinin, yılın bu zamanlarında olağandışı olmadığını söyleyen Cade, görüntülenen yılanların başarılı bir şekilde yakalandığını ve daha sonra doğaya bırakıldığını söyledi.

Kırmızı karınlı kara yılanlar zehirli olsa da, uysal doğaları nedeniyle saldırıları çok nadirdir.

Kırmızı karınlı kara yılanlarının ısırması halinde, ısırık bölgesinde kanama ve/veya şişlik, bulantı, kusma, baş ağrısı, karın ağrısı, ishal, terleme, lokal veya genel kas ağrısı ve kırmızı-kahverengi idrar görülebilir.

Zehirlerinin antikoagülan ve miyotoksik etkileri vardır, yani kas üzerinde toksik bir etkiye sahiptir ve kanın pıhtılaşmasını durdurur.

Star Gazetesi