6 Mayıs 2024 Pazartesi / 28 Sevval 1445

Ne yaptın sen Nicolo Zaniolo! Galatasaray'da yer yerinden oynadı

Nicolo Zaniolo, Galatasaray kariyerine hızlı bir başlangıç yaptı. Galatasaray'ın evinde Kasımpaşa'yı 1-0 yendiği maçta galibiyeti getiren golü atan Nicolo Zaniolo, ilk karşılaşmasında şovunu yaparak taraftarları adeta büyüledi. İşte detaylar...

11 Mart 2023 Cumartesi 22:01 - Güncelleme:
Ne yaptın sen Nicolo Zaniolo! Galatasaray'da yer yerinden oynadı

Galatasaray'ın ara transferde transferiyle büyük ses getirdiği Nicolo Zaniolo, Süper Lig'e hızlı bir giriş yaptı. Bu sezon şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ilk lig maçına çıkan Nicolo Zaniolo golünü attı.

GALATASARAY'DAN NICOLO ZANIOLO BOMBASI

Sezon başında yaptığı Mauro Icardi, Lucas Torreira ve Sergio Oliveira gibi transferlerle ses getiren Galatasaray, ara transferde de bombayı patlattı. Sarı-kırmızılılar, Roma'da forma giyen 23 yaşındaki yıldız oyuncuyu 15 milyon euro bonservisle kadrosuna kattı.

SÜPER LİG'DE İLK MAÇINDA İLK GOL

Nicolo Zaniolo, Galatasaray forması ile ilk Süper Lig maçına çıktı. Ligin 25. haftasında evinde Kasımpaşa'yı konuk eden sarı-kırmızılılarda ikinci yarının başında Yunus Akgün'ün yerine oyuna dahil olan İtalyan yıldız, 57. dakikada takımını öne geçiren golü attı.

CICALDAU'DAN SONRA BİR İLK

Opta verilerine göre; Nicolo Zaniolo, Alexandru Cicaldau'dan bu yana Süper Lig'de Galatasaray formasıyla çıktığı ilk maçta gol atan ilk oyuncu oldu.

PERFORMANSIYLA BÜYÜLEDİ

Galatasaray formasıyla ilk maçına çıkan Nicolo Zaniolo, performansıyla taraftarları adeta büyüledi. İtalyan yıldız attığı golün ardından sosyal medyada da gündem oldu. Sarı-kırmızılı taraftarlar yıldız oyuncu için binlerce paylaşımda bulundu.

LİG REKORU KIRILDI

Öte yandan Galatasaray, Beşiktaş'ın 1959/60 sezonundaki 13 maçlık galibiyet serisi rekorunu kırarak 14 maça çıkardı ve lig tarihinde bir sezonda üst üste en fazla galibiyet alan takım oldu.