9 Mayıs 2024 Perşembe / 2 Zilkade 1445

Sadece dahiler 10 saniyede bulabiliyor! Pandalar arasına gizlenmiş köpeği bulabilir misin?

Pandalar arasına gizlenmiş sevimli duplo köpeğini henüz 10 saniyeden önce bulan görülmedi. Sadece dahiler ilk bakışta köpeği bulabiliyor. IQ testleri arasında en dikkat çekenlerden olan bu optik illüzyon, Twitter ve Facebook'ta paylaşım rekorları kırıyor. Burnunuzun ucunda duran gizli köpeği bulabilecek misiniz? İşte yoğun bir dikkat gerektiren o görsel..

2 Kasım 2022 Çarşamba 15:30 - Güncelleme:
Sadece dahiler 10 saniyede bulabiliyor! Pandalar arasına gizlenmiş köpeği bulabilir misin?

Sevimli pandalar arasına gizlenmiş Duplo cinsi köpeği 10 saniyeden önce bulabilmek mümkün değil! Yoğun bir dikkat ve analiz gerektiren zeka testinde her biri farklı yönlere bakan pandalar yer alıyor. Köpeği 10 saniyeden önce bulanlar dahi kategorisinde zekaya sahip sayılıyor. Peki pandalar arasına gizlenmiş köpeği bulabilir misin?

Duplo cinsi siyah beyaz renklerde bir köpek, pandalar arasına gizlenmiş. İlk bakışta hepsi birbirinin aynısı olan onlarca panda görülüyor. Pandaların farklı yönlere bakıyor olmaları ise köpeği bulmayı zorlaştırıyor.

Şimdi hemen bu 'Farklı olanı bulma' oyununda resme bakın ve köpeği bulmaya çalışın...

PANDALAR ARASINDA GİZLENMİŞ KÖPEĞİ BULABİLİR MİSİNİZ?

Şimdi pandalar arasında saklanan köpeği bulmak için dikkatlice görsele bakın.

Bu fotoğrafta kolayca görülmeyen bir ayrıntı var. Herkes fotoğraftaki gizli köpeği arıyor.

İpucu: Pandalara kıyasla köpeğin burnu ve gözlerinin şekli farklıdır. İlk dikkat çeken göz farkını bularak hedefi belirleyebilirsiniz.

İŞTE O YARAMAZ KÖPEK

Köpeği 10 saniyeden önce bulduysanız; Siz bir dahisiniz!

Optik illüzyonlara karşı ilgi, gitgide artıyor. Zeka testi kategorisinde çeşitli göz yanılsamalarıyla yapılan resimlerde gerçeğin bulunmasını zorlaştıracak etmenler yer alır. Bazen renk, bazen de farklı bir bakış açısı gerektiren ayrımlarda hazırlanan bu testler, hafızayı canlı tutuyor.

Star Gazete

En dikkatlisi bile bulamıyor! Penceresi olmayan evi 15 saniyede görebilir misiniz?

Gözlerini test et! 20 saniye dolmadan 696 dışındaki farklı sayıyı gören dahilik emareleri taşıyor!