30 Nisan 2024 Salı / 22 Ramazan 1445

Altın yerine yılan taktılar! Sosyal medyayı sallayan düğün

Düğünde altın yerine ne takılabilir? 2010 yılında çekildiği iddia edilen ve sosyal medyada paylaşılan bir düğündeki takı merasimi, izleyenleri hayrete düşürdü. Sosyal medyada ses getiren görüntülerde, gelin ve damadın karşılıklı altın kolye veya çiçek değil, yılan taktığı görülüyor. Dev piton yılanının takı olmaktan kaçmaya çalıştığı anlar, 'pes' dedirtti.

Star Gazetesi2 Haziran 2022 Perşembe 12:08 - Güncelleme:
Altın yerine yılan taktılar! Sosyal medyayı sallayan düğün

Dünyanın en ölümcül hayvanlarından olan yılanları yiyen veya birlikte yaşayan insanların görüntüleri sık sık paylaşılsada, bir düğünde çekilen bir görüntü izleyenleri hayrete düşürdü.

Hindistan'daki düğünlerde, savurganlık, bol miktarda drama, mizah ve gerilim konusunda Bollywood filmelerini aratmayan türden sahnelere şahit olnuyor. Ancak bu sahneler, film setindeki bir kurgu değil, gerçek hayattan...

Hindistan medyasında yer alan haberlere göre yakın zamanda yaşanan ve 'gerçek olamaz' diyeceğiniz bazı düğünlere örnekler:

-Düğün sırasında elektriklerin gitmesi, 4 çiftin evlendiği düğünde gelinlerin karışmasına neden oldu.

-Damat ve gelinin ebeveynleri aşık olup düğün sırasında kaçtı...

HİNDİSTANLILAR 'ALTIN YERİNE YILAN TAKI MERASİMİNİ' KONUŞUYOR

Bildirildiğine göre, Maharashtra'daki Beed bölgesindeki uzak bir köyde yaşayan bir çift düğün sırasında ilginç bir merasime imza attı.

Sosyal medyayı sallayan görüntülerde, beyazlar giymiş gelin ve damat, birbirine takı veya çelenk yerine dev yılanlar taktı. Düğünü ilginç kılan diğer bir ayrıntı ise, merasime katılanların durumu son derece normal karşılaması.

Görüntülerde, çift fotoğraf çektirmeden önce gelin damadın boynuna uzun bir yılan takıyor. Damat ise buna karşılık getirdiği dev piton yılanını gelinin boynuna takıyor.

Hindistan medyasında yer alan haberlere göre çift, kırsal bölgede yaşayan Vahşi Yaşam Departmanı çalışanları ve düğünden sonra yılanlar da vahşi doğaya salındı.

Öte yandan görüntülerdeki çiftin Siddharth Sonavane ve Shrusti Ausarmal olduğu belirtilirken, düğünün 2010 yılında yapıldığı, ancak görüntülerin yeni paylaşıldığı bildirildi.

Star Gazetesi