7 Mayıs 2024 Salı / 29 Sevval 1445

Ve Kim Min-Jae transferi hayırlı olsun... Yeni adresi resmen belli oldu!

Sezon başında Fenerbahçe'den rekor bir bedelle Napoli'ye transfer olan Kim Min-Jae için methiyeler düzülmeye devam ediyor. Gösterdiği performans ile birçok takımın gözdesi durumunda olan Kim Min-Jae'nin serbest kalma bedelinin ödeneceği açıklandı. İşte Güney Koreli oyuncunun yeni takımı...

Star Gazetesi20 Mart 2023 Pazartesi 07:53 - Güncelleme:
Ve Kim Min-Jae transferi hayırlı olsun... Yeni adresi resmen belli oldu!

İtalya Serie A'da Napoli forması giyen Kim Min-Jae gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekti. Fenerbahçe'den önemli bir bonservis bedeliyle ayrılan Güney Koreli stoper yeni takımında zirveye yükseldi. Napoli'nin ligde lider olması ve Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam etmesinde Kim Min-Jae'nin katkısı büyük.

KİM MİN-JAE YAZIN AYRILACAK

İtalyan ekip Güney Koreli stoperi Fenerbahçe'den 18 milyon euro bonservisle kadrosuna katmıştı. 26 yaşındaki futbolcunun yeni takımında 50 milyon euro serbest kalma maddesi bulunuyor. İngiliz basınından öğrenilen bilgiye göre Premier Lig devi Manchester United, Kim Min-Jae için transfer döneminde serbest kalma maddesindeki bedeli ödeyerek kadrosuna katacak. Başarılı stoperin en büyük hayali Premier Lig'de mücadele etmek.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Serie A'da lider olan Napoli, Şampiyonlar Ligi'nde de çeyrek finalde. Takımın savunmada bel kemiği ise Kim Min-Jae. Güney Koreli stoper takıma katıldığı günden bu yana Napoli'ye önemli katkılarda bulundu. 26 yaşındaki futbolcu bu sezon Napoli'de 35 maça çıktı. 2 gol atma başarısı gösteren oyuncu 1 de asist yaptı.

Star Gazetesi