26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Ve teklif kabul edildi! Cengiz Ünder resmen imzalıyor

Cengiz Ünder kiralık olarak formasını giydiği Marsilya'ya bonservisiyle birlikte transfer olmaya hazırlanıyor. Fransız kulüp Cengiz Ünder için Roma ile anlaşma sağladı. İşte detaylar...

Star Gazete23 Mart 2022 Çarşamba 12:14 - Güncelleme:
Ve teklif kabul edildi! Cengiz Ünder resmen imzalıyor

Fransa Ligue 1'de Marsilya forması giyen Cengiz Ünder sezon sonunda takımda kalmak istediğini belirtmişti. Kiralık olarak takıma katılan milli futbolcu için Marsilya Kulüp Başkanı Pablo Longoria, "Sezon sonunda takıma kazandıracağız." demişti. Roma ve Marsilya Cengiz Ünder için anlaşma sağladı.

İnanılmaz başarı! Hakan Çalhanoğlu Avrupa'yı fethetti

CENGİZ ÜNDER İMZAYI ATIYOR

Başkan Pablo Longoria La Provence stüdyolarında Cengiz Ünder ve Matteo Guendouzi'nin bonservislerinin alınacağını ve bu iki transferin maliyetinin 20 milyon Euro olacağını belirtmişti. Milli futbolcu için 8,4 milyon euro ödenecek. Cengiz Ünder de yaptığı açıklamalarda Marsilya'da mutlu olduğunu ve Fransa'da kalmak istediğini söylemişti.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Cengiz Ünder bu sezon Marsilya formasıyla 36 maça çıktı. Ligde 24 maça çıkan milli futbolcu 8 gol 1 asist yaptı. 24 yaşındaki oyuncu Fransa Kupa'sında 1, UEFA Avrupa Ligi'nde ise 2 gol 2 asistlik performans gösterdi.

Star Gazete