5 Mayıs 2024 Pazar / 27 Sevval 1445

Yunus Akgün'ün hayali gerçek oluyor! İmza: Ve transfer resmen bitti

Yunus Akgün için Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Yunus Akgün ile yeni sözleşme imzalamak ve maaşını yükseltmek isteyen sarı-kırmızılı yönetim, milli oyuncu ile anlaşmaya vardı. İşte detaylar...

Star Gazetesi14 Ekim 2022 Cuma 18:23 - Güncelleme:
Yunus Akgün'ün hayali gerçek oluyor! İmza: Ve transfer resmen bitti

Galatasaray'da 900 bin TL yıllık ücret alan Yunus Akgün için sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılılar, yeni sözleşme imzalamak istediği Yunus Akgün ile anlaşmaya vardı.

YUNUS AKGÜN, ADANA DEMİRSPOR'DA KENDİSİNİ KANITLADI

Yunus Akgün, geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Adana Demirspor'da geçirmişti. 22 yaşındaki milli oyuncu, 38 resmi maçın 34'ünde ilk 11'de yer almış, toplam 2833 dakika süre almış ve bu karşılaşmalarda 9 gol ve 17 asistle takımına büyük katkı sağlayarak büyük beğeni toplamıştı.

GALATASARAY, YUNUS AKGÜN İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Adana Demirspor'daki başarılı performansıyla kendisini kanıtlayan Yunus Akgün, bu yaz bonservisini elinde bulunduran Galatasaray'a geri dönmüştü. Sarı-kırmızılılar yıllık 900 bin TL kazanan milli oyuncu için harekete geçti.

ANLAŞMAYA VARILDI

Sarı-kırmızılılar yeni sözleşme için Yunus Akgün ile anlaşmaya vardı. Galatasaray'da yıllık 900 bin TL kazanan 22 yaşındaki milli oyuncunun maaşı yaklaşık 15 milyon TL'ye çıkarılacak.

Star Gazetesi