7 Mayıs 2024 Salı / 29 Sevval 1445

Yusuf Demir krizi büyüyor! Yer yerinden oynadı...

Galatasaray'ın genç oyuncusu Yusuf Demir, büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. Yusuf Demir'in forma süresindeki düşüş takım içerisinde büyük bir krize neden oluyor. İşte detaylar...

Star Gazetesi8 Mart 2023 Çarşamba 22:43 - Güncelleme:
Yusuf Demir krizi büyüyor! Yer yerinden oynadı...

Geçtiğimiz sezon Barcelona forması ile adından sıkça söz ettiren Yusuf Demir, sürpriz bir hamle ile 6 milyon avro karşılığında Galatasaray'ın yolunu tuttu. Büyük bir yatırım yapılarak kadroya katılan Yusuf Demir, gösterdiği performans ile forma şansını zora soktu. Takıma geldiğinden bu yana birçok tartışmanın odak noktasında olan yıldız oyuncu için yedek kulübesi kaçınılmaz oldu.

YUSUF DEMİR, TOPLAM 66 DAKİKA OYNAYABİLDİ

Barcelona'da gösterdiği performans ile Avrupa'nın 5 büyük liginden takımların radarında iken Rapid Wien'in kapısını çalan Galatasaray, 6 milyon avro karşılığında işi bitirmişti. Büyük umutlarla transfer edilen Yusuf Demir, onunla aynı dönemde transfer edilen Dries Mertens, Milot Rashica ve Barış Alper Yılmaz'ın gerisinde kaldı ve formasını Milot Rashica'ya kaptırdı. Yabancı kuralı nedeniyle birçok maçta kadro dışı kalan Yusuf Demir, Spor Toto Süper Lig'de toplam 66. dakika süre alabildi.

YUSUF DEMİR'İN KARİYERİ

Rapid Wien alt yapasında kariyerine başlayan Türk asıllı Avusturyalı oyuncu, hem Avusturya Alt Yaş Milli Takımı'nda gösterdiği başarı ile önce Rapid Wien A Takımı'na ardından kısa sürede Katalan temsilcisi Barcelona'nın yolunu tuttu. Yüksek bir bonservis bedeli ile büyük bir çıkış yapması beklenen Yusuf Demir, büyük bir sürpriz ile Galatasaray2ın yolunu tuttu.