20 Mayıs 2024 Pazartesi / 13 Zilkade 1445

Qent İstinye Evlerinde Porsche Design Studio İmzası

Toya Yapı ve Dilek Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Qent İstinye projesinde iç tasarım Porsche Design Studio imzası taşıyor..

28 Ağustos 2015 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Qent İstinye Evlerinde Porsche Design Studio İmzası
İstanbul’un en yenilikçi butik projelerinden olan ve Boğaziçi sırtlarındaki muhteşem konumu  ile dikkat çeken Qent İstinye'nin Porsche Design Studio imzası taşıyan iç tasarımı, European Property Awards’ta ödüle layık görüldü. Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından yapılan mimari tasarımının da ödüllendirildiği Qent İstinye projesi Toya Yapı ve Dilek Gayrimenkul işbirliği ile geliştirildi.
 
3 blok olarak tasarlannanve 1+1'den 4+!2e farklı tiplerdeki 21 yaşam ünitesinden meydan agelen Qent İstinye projsinde ayrıca açık-kapalı yüzme havuzu, fitness ve pilates salonları; içecek barları; sauna; buhar, cilt bakımı ve masaj odaları; concierge hizmetleri, otopark, özel şoför odası gibi lüks detaylar da bulunuyor.
 
İç tasarımında dünyaca ünlü markalar olan DADA, Berkermarka, Kohlervitrifiye, Dornbracht, Gaggenau kullanılan Qent İstinye prjesinde lüks, şık ve konforlu bir yaşam alanı vadediliyor.